Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Εξηγείται για να μην παρεξηγείται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Εξηγείται για να μην παρεξηγείται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος, σήμερα, μέσα από την εκπομπή του ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίοδου.

«Αρχίζει να γίνεται λίγο αστείο και είμαστε τόσο πολύ καλοί φίλοι με τη Νατάσα που δεν μπαίνω σε καμία διαδικασία κάθε φορά που με ρωτάτε κάτι. Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και θα είμαστε ελπίζω για πάρα πολλά χρόνια ακόμη. Δεν θα κάνουμε ποτέ δεσμό στη ζωή μας γιατί απλά μας συνδέει μια πάρα πολύ ωραία φιλία» δήλωσε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Είναι τραγελαφικό πλέον. Με όποιον άνθρωπο βγεις, με όποιον άνθρωπο μιλήσεις, με όποιον άνθρωπο πεις μια κουβέντα, αγκαλιαστείς, πρέπει να είναι και δεσμός. Έχει χαθεί και η ουσία του σχολιασμού πλέον. Άμα είναι να σκέφτομαι για κάποιους ανθρώπους που εκτιμώ και τους έχω μέσα στην καρδιά μου τι να λέω τότε… έχω χάσει τη μπάλα. Αυτό που θέλω εκείνη την ώρα να πω, θα βγω και θα το πω. Αν τώρα το παρεξηγήσουν οι άλλοι… εντάξει. Τελευταία φορά! Δεν ξανασυζητάμε τίποτα γι αυτό, τελειώσαμε!»
Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...