Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

H μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision! (6 VIDEOS)

The modern logo was introduced for the 2004 Co...Image via WikipediaΛίγες μόνο ώρες απέμειναν από τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Ποιος άραγε από τους έξι υποψηφίους θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τη Γερμανία; Η απάντηση απόψε στις 22:00 από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (eurovision.ert.gr), καθώς και από την ERTworld.

Εκτός, λοιπόν, από τα Κόκκινα Χαλιά, τη Βαλάντω Τρύφωνος, τους Τριμητόνιο, την Αντιγόνη Ψυχράμη, το Λούκα Γιώρκα και τη Νίκη Πόντε, στη σκηνή θα δούμε και τους εκπροσώπους της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Μάλτας.Έτσι λοιπόν, στη σκηνή θα εμφανιστούν ο Χρίστος Μυλόρδος για την Κύπρο με το τραγούδι “Σαν άγγελος σε αγάπησα”, ο Glen Vella για τη Μάλτα με το τραγούδι “One Life” και η Poli Genova για τη Βουλγαρία με το τραγούδι “Na Inat”.

Απών από τον τελικό θα είναι τελικά ο περσινός μας εκπρόσωπος, Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος θα βρίσκεται στην Μεγάλη Βρετανία λόγω επαγγελματικών ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τουλάχιστον, θα δούμε το «Opa» σε video! Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν έχει γίνει σχετική ανακοίνωση, αν και οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν ανάμεσά τους την Έλενα Παπαρίζου, το Φωκά Ευαγγελινό, τη Δάφνη Μπόκοτα και τη Ναταλία Γερμανού.
 ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 6 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...