Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μποτρίνι : Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη στιγμή που θα ανοίξουν οι πόρτες του νέου εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα παιδιά θα περάσουν και από άλλες δοκιμασίες;

Θα παραμείνουν όλοι στην ομάδα του Έκτορα;


Τέσσερις μόλις ημέρες πριν ανοίξει το εστιατόριο, ο Έκτορας Μποτρίνι συνειδητοποιεί ότι κάποια από τα παιδιά της ομάδας του χρειάζονται επειγόντως πρακτική εξάσκηση ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην ένταση και την πίεση της μεγάλης βραδιάς και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην κουζίνα.

Έτσι αποφασίζει να τους στείλει να εργαστούν για δύο μέρες σε ένα πολύ γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο δίπλα σε έναν σεφ ο οποίος είναι πολύ καλός του φίλος.

Τα τέσσερα παιδιά θα έρθουν αντιμέτωπα με τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην κουζίνα ενός εστιατορίου σε ώρα αιχμής, αλλά και με τον αυστηρό χαρακτήρα του σεφ που δεν συγχωρεί εύκολα τα λάθη.

Δεν φαίνεται όμως να είναι όλοι διατεθειμένοι να υπακούσουν στις εντολές του και κάποιοι θα ξεπεράσουν τα όρια.

Η ώρα που ο Έκτορας Μποτρίνι θα επιλέξει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο του εστιατόριο πλησιάζει.

Πριν ανακοινώσει στους εκπαιδευόμενους τις αποφάσεις του θα κάνει μια κατ’ ιδίαν συζήτηση μαζί τους.

Η έντονη κριτική και ο απολογισμός των τελευταίων τριών μηνών φέρνει στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες και γίνεται η αιτία να διαταραχθούν οι ισορροπίες.

Όλοι θα κάνουν τα πάντα για να υπογράψουν το πολυπόθητο συμβόλαιο και να κερδίσουν μια θέση στην ομάδα του Έκτορα Μποτρίνι…

Ένα καινούργιο εστιατόριο που διεκδικεί μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Μια ομάδα νέων ανθρώπων που ξεκινούν από το μηδέν για να φτάσουν στην κορυφή.

Ένας διακεκριμένος σεφ, ο Έκτορας Μποτρίνι, που παίρνει το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα. Το νέο επεισόδιο του «Botrini’s Project» έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 21:00.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...