Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Greek Idol : Οι υποψήφιοι τραγουδούν ντουέτα με γνωστούς καλλιτέχνες

Προσκεκλημένος ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol έχει αναδείξει μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Από την δεκαπεντάδα που ξεκίνησε, έχουν παραμείνει τέσσερις υποψήφιοι. Όμως μόνο ένας θα κατακτήσει την κορυφή και, όπως έχει φανεί, τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς δεν είναι ασφαλής.

Στο όγδοο live δύο δοκιμασίες περιμένουν τους υποψήφιους: Πρώτα, θα ερμηνεύσουν μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, όπως δεν τις έχουμε ξανακούσει. Μετά, θα κληθούν να τραγουδήσουν μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, η Μαρία Θεοδότου θα τραγουδήσει με τον Μάνο Πυροβολάκη, η Μαλού Κυριακοπούλου με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τους Mamacitas, ο Γιώργος Ξυλούρης με τον Γιάννη Βαρδή και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος με τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Το επόμενο Greek Idol βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους που έχουν απομείνει. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά. Το τηλεοπτικό κοινό θα δυσκολευτεί πολύ να επιλέξει καθώς όλοι είναι ξεχωριστοί. Ποιοι θα περάσουν στην τελική τριάδα και ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν τον τελικό;

Επιπλέον, η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων συνεχίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος θα ερμηνεύσει ζωντανά, γνωστές του επιτυχίες από το τριπλά πλατινένιο album του «Δώρο για σένα».

Οι τηλεθεατές έχουν τον λόγο. Το όγδοο live, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά, επιστρέφει το Σάββατο, 11 Ιουνίου στις 21:00.

Και για να έχετε την πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση καθώς και πλήθος αποκλειστικών ειδήσεων γύρω από το Greek Idol, επισκεφθείτε το site www.greekidol.tv, και ακολουθήστε μας στο Twitter (@greekidolgroup) και το Facebook!

Greek Idol. Show your best.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...