Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο ερωτικό τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για την τρίτη της σεζόν. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;

Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα ερωτικά τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία ερωτική διαδρομή γεμάτη νοσταλγία, ρυθμό και ερωτικά τραγούδια που τραγουδήσαμε, αγαπήσαμε, και αφιερώσαμε.

Σε αυτό το Top-30 συνυπάρχουν πολλοί από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές, όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, η Άννα Βίσση, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και πολλοί άλλοι. Ποια ερωτικά τραγούδια τους βρίσκονται σε αυτό το Top-30; Πόσα τραγούδια αυτής της λίστας περιλαμβάνουν τη φράση «Σ’ αγαπώ» στον τίτλο τους; Πόσα από τα τραγούδια είναι ντουέτα; Ποιο κομμάτι βρίσκεται στην κορυφή;

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Ράνια Θρασκιά, τον Αντώνη Βλοντάκη, τον Τζώνυ Καλημέρη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.

Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι η Έλλη Κοκκίνου, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ραλλία Χρηστιδου, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Γκόγκολος.

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε κεριά, ελάτε στο Chart* Show – Your Countdown και ζήστε την αντίστροφη μέτρηση του Top 30 για το πιο επιτυχημένο ερωτικό τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...