Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τι ήθελε η Άννα Βίσση στη Κένυα;

Το ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου στις 22:00.

Στο τέταρτο επεισόδιο ακολουθούμε την Άννα Βίσση σε μία ιδιαίτερη διαδρομή. Αποδεχόμενη την πρόσκληση του μη κυβερνητικού οργανισμού «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά», η Άννα ταξιδεύει στην Κένυα θέλοντας να γνωρίσει από κοντά την κατάσταση, να ενημερωθεί για το έργο του οργανισμού αλλά και να συνεισφέρει η ίδια. Στην Κένυα θα έρθει σε επαφή με μια σκληρή πραγματικότητα: Απέραντες παραγκουπόλεις, άνθρωποι που στερούνται τα βασικά, μικρά παιδιά που είναι οροθετικά.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Άννα επισκέπτεται σχολεία, σπίτια παιδιών και φυλακές ανηλίκων. Γνωρίζει πολλά από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ´Ιδρυμα, τραγουδάει και παίζει μαζί τους, ακούει τις ιστορίες τους και μαθαίνει για την καθημερινότητά τους. Στις φυλακές ανηλίκων στο Νακούρου, αποφασίζει να αναλάβει τα έξοδα για τη φροντίδα 3 αγοριών που γνωρίζει εκεί, ενώ επηρεασμένη από το ταξίδι, επιστρέφοντας στην Κύπρο, πραγματοποιεί μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την ανοικοδόμηση του ορφανοτροφείου του Ιδρύματος.

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...