Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Formula 1- Grand Prix Άμπου Ντάμπι την Κυριακή στον ALPHA

Cars wind through the infield section of the I...Image via WikipediaFormula 3 Euroseries, Hockenheimring, #28 Robe...Image via WikipediaΤο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 18ο και προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, το GP Άμπου Ντάμπι.

Aυτή την Κυριακή στο Άμπου Ντάμπι θα διεξαχθεί ένας αγώνας υψηλών προδιαγραφών που θα ξεκινήσει με τη δύση του ηλίου και θα ολοκληρωθεί υπό το φως των προβολέων. Πέρυσι, στο ίδιο μέρος κρίθηκε το πρωτάθλημα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία των Φερνάντο Αλόνσο και Μαρκ Γουέμπερ και να αναδεικνύεται ο νεότερος πρωταθλητής στην ιστορία. Φέτος, ο 24χρονος Γερμανός πιλότος επιστρέφει πρωταθλητής στην πίστα όπου η λίστα νικητών έχει μόνο ένα όνομα, το δικό του.

Μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο F1 Countdown τα κυριότερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών αλλά και μοναδικά θέματα από όλο τον κόσμο. Η κάμερα του Alpha ταξίδεψε στην Ινδία και κατέγραψε το κλίμα από τα πάντοκ. Ο Πάνος Σεϊτανίδης βρέθηκε στην Κροατία όπου οδήγησε ένα αυτοκίνητο για εμίρηδες τη νέα Bentley Continental, ενώ ο Τάκης Πουρναράκης βρέθηκε στο Αλικάντε της Ισπανίας όπου γνώρισε τους εξήντα πιο τρελούς ανθρώπους στον πλανήτη οι οποίοι συμμετέχουν στο Volvo Ocean Race.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00 Εκκίνηση αγώνα: 15:00


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...