Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

To «World Party» έρχεται στον Alpha - Η ζωή είναι ταξίδι (και περιπέτεια)

Πρεμιέρα την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014, στις 22:30


Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, δυο κολλητοί απ’ τη Θεσσαλονίκη που έχουν την κίνηση (και την μετακίνηση) στο DNA τους, είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο. 

Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στην Νέα Γουινέα… Σερφ στην Αυστραλία… Σούμο στην Ιαπωνία… Σαφάρι στην Ζάμπια… Κολύμπι με καρχαρίες στην Νότιο Αφρική… Αλλά και φιλοτέχνηση γκραφίτι στις βραζιλιάνικες φαβέλες… Και χτίσιμο σπιτιών για παιδιά στα βάθη της Αφρικής… Όλα αυτά τα συναρπαστικά που έζησαν στα εκτός πεπατημένης ταξίδια τους στις πέντε ηπείρους μετουσιώθηκαν σε ένα «World Party», μια πρωτόγνωρη για την ελληνική τηλεόραση εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 22:30.


Το party ξεκινά…

Στο πρώτο τους ταξίδι, o εξωστρεφής Σάκης και ο μειλίχιος Γιώργος, επισκέπτονται την Αφρικανική Ζάμπια. Περιπλανώμενοι στην υπαίθρια αγορά της πρωτεύουσας θα γνωρίσουν έναν μάγο που θα τους λύσει όλα τα προβλήματα αλλά και ένα γιατρό με εξειδίκευση σε «ευαίσθητα» θέματα. Οι δυο τους τολμούν μια swing βουτιά, και μια κατάδυση στους καταρράκτες της Βικτόρια. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να πάνε στην Αφρική και να μην συναντήσουν τον βασιλιά της ζούγκλας. Όμως, δεν περίμεναν πότε ότι η επαφή μαζί του θα ήταν τόσο στενή… Τέλος, ο Σάκης και ο Γιώργος επισκέπτονται ένα σχολείο στη Ζάμπια με σκοπό να διαδώσουν το σύνθημά τους «like Greece nowhere».

Συντονιστείτε μαζί τους κι αφήστε δυο ορκισμένους λάτρεις του ταξιδιού και της περιπέτειας να σας ταξιδέψουν στις πιο όμορφες και συναρπαστικές γωνιές του πλανήτη, μέσα από μια ταξιδιωτική εκπομπή που δεν είναι απλά… ταξιδιωτική εκπομπή. Είναι μια ολόκληρη κοσμοθεωρία – που κρατάει το ποδήλατο της ζωής πάντα σε κίνηση.

World Party:  Τρίτη 11 Μαρτίου στις 22:30 στον Alpha. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...