Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η Εύη Αδάμ και τα... σφραγίσματα !

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 17:10, αποκαλύπτει πώς η στοματική υγεία μπορεί να γίνει ασπίδα για δεκάδες σοβαρά νοσήματα που χρησιμοποιούν “το στόμα” ως πύλη εισόδου για να πλήξουν τον οργανισμό μας. Νεότερες μελέτες δείχνουν ότι μικρόβια τα οποία υπάρχουν στη στοματική μας κοιλότητα σχετίζονται με το σακχαρώδη διαβήτη, τις καρδιαγγειακές νόσους και άλλα.

Ειδικός στοματολόγος μας παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια που θα πρέπει να μας ανησυχήσουν μέσα στο στόμα μας. Από τις άφθες και τις λευκές πλάκες μέχρι τη ξηροστομία και την κακοσμία, οι επιστήμονες δείχνουν με απλό και κατανοητό τρόπο όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθεί ο καθένας από εμάς για να καθαρίζει σωστά τα δόντια και τα ούλα του.

Οδοντίατρος, επισημαίνει τις τροφές που «καθαρίζουν» τα δόντια και αυτές που τα βλάπτουν και παρουσιάζει μικρές χρήσιμες συμβουλές στη περίπτωση που αδυνατούμε να βουρτσίσουμε τα δόντια μας μετά από ένα γεύμα. Η ομάδα της εκπομπής διερευνά όλους τους καινούργιους τρόπους με τους οποίους η οδοντιατρική μπορεί σήμερα να βελτιώσει σχεδόν τα πάντα στην οδοντοστοιχία μας και να μας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο.

Τέλος, η Εύη Αδάμ αποκαλύπτει με ποιο τρόπο πέτυχε να μην έχει ούτε ένα σφράγισμα και εξηγεί πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για να μυήσει μια μητέρα τα παιδιά της στο σωστό τρόπο φροντίδας των δοντιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...