Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Εμείς και το σεξ...

Το θέμα με το οποίο  ασχολείται η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 30 Απριλίου στις 16:00, είναι το σεξ. Στις μέρες μας διαπιστώνουμε ότι περισσότερο μιλάμε γι' αυτό παρά το πράττουμε. Η άγνοια αλλά και η προκατάληψη δυστυχώς παραμένουν κακοί σύμβουλοι για τις νεότερες γενιές και ο σύγχρονος τρόπος ζωής εμποδίζει τους περισσότερους ανθρώπους κάθε ηλικίας να αντλήσουν ουσιαστική χαρά μέσα από τη σεξουαλική τους ζωή.

Η συζήτηση ξεκινά από τη παιδική ακόμα ηλικία και τις αντιδράσεις των γονέων απέναντι στις ερωτήσεις των παιδιών τους. Οι κάμερες καταγράφουν τον τρόπο που γίνεται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο και οι ειδικοί μιλούν με τόλμη για την πιο δύσκολη ηλικία, την εφηβεία, τις σεξουαλικές επιλογές αλλά και την πολύ σημαντική πρώτη σεξουαλική επαφή.  
Στην εκπομπή παρουσιάζονται όλα τα νεότερα από το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ουρολογίας που έγινε στη Βιέννη και αφορούν στις νέες λύσεις που δίνει η επιστήμη για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες χωρίς τη χρήση φαρμάκων και επεμβάσεων.
Ακόμη, αναλύονται οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος γύρω από το σεξ, τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν και να σκιάσουν τη σεξουαλική του ζωή αλλά και τις λύσεις που έχει σήμερα η επιστήμη γι' αυτά.  
Κεντρικοί καλεσμένοι είναι ο Νευρολόγος - Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών, Θάνος Ασκητής και η Ψυχοθεραπεύτρια – Σεξολόγος, Ελεάνα Ελευθερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...