Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το Star για τις εκλογές: Όταν ο Μαλλέλης σχεδιάζει κάτι καλό βγαίνει…

Το δρόμο προς τις εκλογές της 6ης Μαίου προετοιμάζει το Star.

Τα σοβαρά αλλά και τα ευτράπελα, το προσκήνιο με τις επίσημες δηλώσεις και τους “αυθόρμητους” λόγους και ενθουσιασμούς αλλά και τα παρασκήνια, εκεί που ο δημοσιογράφος αξιοποιεί το επάγγελμά του.

Το Star με το επιτελείο των δημοσιογράφων και των τεχνικών του θα βρίσκεται παντού εκεί που το αναμένουν αλλά και εκεί που δεν το έχουν προβλέψει.

Όταν ο Μαλλέλης σχεδιάζει κάτι καλό βγαίνει…

Οι πολιτικοί αρχηγοί, τα στελέχη αλλά και οι “νέες αφίξεις” – νέοι υποψήφιοι βουλευτές, θα φιλοξενηθούν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσιάζουν ο Θοδωρής Δρακάκης και ο Παναγιώτης Στάθης.

Στα στρατηγεία τους στην οδό Ιπποκράτους και στη λεωφόρο Συγγρού τους αρχηγούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ε. Βενιζέλο και της Ν.Δ Α. Σαμαρά, θα επισκεφθεί ο γεν. δ/ντης ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτης Μαλλέλης, για να πάρει συνέντευξη. Θα επιμείνει σε ερωτήσεις, που αντιπροσωπεύουν και βασανίζουν τον σημερινό πολίτη αυτής της χώρας.

Τη συζήτηση σε τέσσερα “πολιτικά τραπέζια” των 10 ατόμων με φιλοξενούμενους εκπροσώπους όλων των κομμάτων θα διευθύνει η δ/ντρια online media Μάρα Ζαχαρέα.

Όταν οι πολιτικές εκπομπές, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του ΕΣΡ, ενταχθούν στο πρόγραμμα μας θα ενημερώσουμε.

Τη σκηνοθετική ευθύνη όλων των πολιτικών συζητήσεων θα έχει ο Σάκης Σιάρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...