Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Κλεμμένα Όνειρα»: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου;

Τα «Κλεμμένα Όνειρα» κάνουν πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου και οι φανατικοί τηλεθεατές τα περιμένουν πως και πως.
Αυτή τη σεζόν, οι ήρωες της σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Η ανακάλυψη ότι ο απαγωγέας του Άρη ήταν παλιότερα υπάλληλος της Dport οδηγεί τον αστυνόμο Μακρή στον Δημήτρη Μαλτέζο. 

Παράλληλα, η Τάνια στήνει παγίδα στον Δημήτρη για να τον ξεσκεπάσει. Ο Σταύρος και η Φαίη έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον. Ο Άρης, θολωμένος από τη ζήλια, φέρεται βίαια στη Φαίη. 

Η κατάσταση μεταξύ των δύο αγοριών ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, όταν ο Άρης βλέπει στο χέρι του Σταύρου το ρολόι του παππού του. Η ερωτική σπίθα ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Βίκυ είναι πλέον εμφανής. Η Βίκυ δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί του Δημήτρη και μιλά για τα πάντα στη Ζωή, η οποία προσπαθεί να συμβουλεύσει τη φίλη της. 

Ο Κίμωνας, για άλλη μία φορά, εξομολογείται στην Αλεξάνδρα ότι δεν την ξεπέρασε ποτέ. Ο Μανόλης δηλώνει στη Βίκυ ότι θα κάνει οτιδήποτε για να είναι μαζί της για πάντα, ενώ παράλληλα ξανακυλάει στο πάθος του τζόγου. Όταν ψάχνει τα πράγματα της Βίκυς, κάνει μια ανακάλυψη που τον συγκλονίζει και φτάνει στα άκρα... 

Η Σάννυ, η Φαίη και η Φρύνη προσπαθούν να παγιδέψουν αυτούς που χτύπησαν τον Σιμόν. Στο υπόγειο της Άννας Σπανού, ο Μπίλυ σκιτσάρει τα πρόσωπα του Σταύρου και της Βίκυς όπως τους θυμάται από παλιά. Η Άννα θέλει να μάθει λεπτομέρειες γι' αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...