Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Καλές ταινίες -όπως πάντα- στο STAR

Οι φίλοι της έβδομης Τέχνης γνωρίζουν πια ότι στο Star όποια και να’ναι η διάθεση και οι προτιμήσεις τους, θα βρουν καθημερινά μια ταινία του γούστου τους και κάθε μήνα οπωσδήποτε Α’ τηλεοπτικές προβολές ταινιών, που έχουν κερδίσει τις καλύτερες θέσεις στο κινηματογραφικό box office.

O Noέμβριος στο Star θα είναι η χαρά του σινεφίλ, κωμωδία, αστυνομικό θρίλερ, για τις ευαίσθητες ψυχές ρομαντική κομεντί και βέβαια περιπέτειες με έντονη δράση, συμβόλαια θανάτου, δολοφονίες.

Δείτε τις δύο πρώτες ταινίες που έχει προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες:

6/11 ΤΡΙΤΗ  02:30 ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ (KIROT)


Περιπέτεια ισραηλινής, γαλλικής, αμερικανικής συμπαραγωγής 2009 Διάρκεια: 99’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνι Λέρνερ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Όλγα Κιριλένκο, Νινέτ Ταγιέμπ, Ζοχάρ Στράους, Λίρον Λεβό, Ρέιμοντ Αμσαλέμ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Σε ένα παλιό συγκρότημα πολυκατοικιών, δύο γυναίκες, που δεν γνωρίζει η μία την άλλη, ζουν στον δεύτερο όροφο. Η Γκαλία είναι μια δολοφόνος, που έχει μπλεχτεί με την τοπική μαφία, παρά την θέλησή της. Αυτό που θέλει είναι να ξαναβρεθεί με τη μικρή της κόρη, που βρίσκεται στην πατρίδα της, την Ουκρανία. Η Έλεανορ είναι ταμίας σε ένα παντοπωλείο και ο άντρας της την κακοποιεί. Ζει με την ελπίδα πως μια μέρα θα κερδίσει το λαχείο και θα το σκάσει. Αν και οι δυο τους δεν γνωρίζονται, μοιράζονται δύο πράγματα: έναν κοινό τοίχο και τη βαθιά τους ανάγκη να οργανώσουν τη διαφυγή τους από μια ζωή, που δεν τους ταιριάζει. Η Γκαλία αρνείται να εκτελέσει το τελευταίο συμβόλαιο θανάτου ενώ η Έλεανορ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Ένα τυχαίο γεγονός θα σταθεί αφορμή για την αρχή μιας δυνατής φιλίας, που θα τους δώσει τη δύναμη να αντισταθούν στους καταπιεστές τους…

Η καριέρα της πρωταγωνίστριας Όλγα Κιριλένκο εκτοξεύθηκε μετά από τη συμμετοχή της στην ταινία “Quantum of Solace” ως κορίτσι του Τζέιμς Μποντ.

13/11 ΤΡΙΤΗ 03:30 ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ (AVENGER)


Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2006 Διάρκεια: 86’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόμπερτ Μάρκοβιτς

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σαμ Έλιοτ, Τίμοθι Χάτον, Τζέιμς Κρόμγουελ, Ουΐλλιαμ Χόουπ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας πρώην πράκτορας της C.I.A., Κάλβιν Ντέξτερ, εργάζεται πλέον ως ιδιωτικός κατάσκοπος, παίρνοντας τον νόμο στα χέρια του, αναλαμβάνοντας υποθέσεις που δεν φθάνουν πότε στην δικαιοσύνη. Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου όταν αναλαμβάνει, εκ μέρους του πλούσιου επιχειρηματία Στίβεν Έντμοντ, να εντοπίσει τον στρατιώτη Ρίκι Έντμουντς, ο οποίος δηλώθηκε ως αγνοούμενος ενώ βρισκόταν σε στρατιωτική αποστολή στη Βοσνία. Ο Κάλβιν ανακαλύπτει πως ο Ρίκι είναι νεκρός και μάλιστα μαθαίνει από ποιους δολοφονήθηκε κατά την διάρκεια της επιχείρησης. Τα στοιχεία που έχει μαζέψει ο Κάλβιν είναι αρκετά, αλλά σε ό,τι αφορά στην απόδοση της δικαιοσύνης τα πράγματα θα δυσκολέψουν, αφού θα υπάρξουν κάποια παιχνίδια εξουσίας, στα οποία εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματούχοι που θα την παρεμποδίσουν.    


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...