Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αποχωρήσεις και νέες αφίξεις στα "Κλεμμένα Όνειρα"!

Αεράκι ανανέωσης θα φυσήξει από τον νέο χρόνο στα "Κλεμμένα Ονειρα" και θα φέρει μαζί του αρκετές και σημαντικές αλλαγές. Βλέπετε τόσο οι άνθρωποι της παραγωγής της συγκεκριμένης σειράς, όσο και οι συντελεστές του Mega, παρά την σαρωτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης δεν εφησυχάζουν και έτσι αποφάσισαν να ανανεώσουν για τα καλά την εικόνα της με την νέα χρονιά.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, συνολικά πέντε θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα δούμε από Γενάρη - Φλεβάρη να εμφανίζονται στους δέκτες μας. Πέντε νέα πρόσωπα τα οποία θα λειτουργήσουν σαν τονωτική ένεση σε ότι έχει να κάνει και με την... εμφάνιση της σειράς, αλλά κυρίως με την ουσία της, μιας και θα δώσουν εντελώς διαφορετική τροπή στο σενάριο, προκαλώντας απρόσμενες εξελίξεις.

 Ηδη, τα τρία από αυτά τα πέντε πρόσωπα έχουν βρεθεί και έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρία παραγωγής και με το κανάλι. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Κάππα, Υρώ Λούπη και Κάτια Νικολαίδου, ενώ οι άλλοι δύο ακόμα αναζητούνται, μιας και επαφές έχουν γίνει με διάφορα πρόσωπα, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Ο Κωνσταντίνος θα υποδυθεί τον δικηγόρο της Άννας Ανδριανού, η Κάτια θα κάνει μία επίσης δικηγόρο και σύζυγο του Αλέξανδρου Μπορδούμη και η Υρώ θα κρατήσει το ρόλο της μητέρας της Μάρως.

Εκτός ,όμως, από τις νέες αφίξεις, στο πρόγραμμα υπάρχουν και κάποιες αποχωρήσεις, μιας και όπως έχει ακουστεί,από την σειρά φεύγουν οι Δημήτρης Παπαδάκης, Ειρήνη Σταματίου και Άντα Λιβιτσάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...