Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Θα χορέψει στο «Dancing» η Δανδουλάκη; Τι απαντά η ίδια!

Αναρωτιέσαι αν η Κάτια Δανδουλάκη θα σηκωθεί από την καρέκλα του κριτή και θα μπει στο παρκέ του «Dancing With The Stars»; Σε συνέντευξή της με την υπόλοιπη επιτροπή του σόου, η ηθοποιός αποκάλυψε την απάντηση!

«Το έχω ξεκαθαρίσει, δεν ήμουν ποτέ παιδί του χορού, απλώς τον παρακολοθούσα. Ποτέ δεν εκτόνωνα τη χαρά μου ή την κούρασή μου μέσα από τον χορό. Δεν θα το έκανα, λοιπόν, γιατί δεν μου έκανε κέφι να το κάνω», λέει η Κάτια Δανδουλάκη για το ενδεχόμενο να την δούμε να χορεύει.

Στην ίδια συνέντευξη, στο περιοδικό «7 Μέρες TV», ο Φωκάς Ευαγγελινός ξεκαθαρίζει πως είναι νωρίς για να γίνεται λόγος για φαβορί, ενώ η Γκαλένα Βελίκοβα αποκάλυψε ότι νιώθει αμήχανα και είναι δύσκολα τη στιγμή της βαθμολογίας.

«Ο κόσμος βλέπει μια παραγωγή, που δείχνει να σέβεται τον τηλεθεατή και δεν κάνει "τσιγκουνιές"... Το βασικό στοιχείο του “Dancing” είναι ότι δεν πάμε να γίνουμε επαγγελματίες χορευτές, αλλά να χαρούμε, να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε αυτό το πράγμα που λέγεται χορός», τονίζει ο Αλέξης Κωστάλας.

Όσο για το μέλλον του σόου χορού;
Ο πλέον αρμόδιος, ο Γιάννης Λάτσιος, απαντά: «η εμπειρία μας στα ψυχαγωγικά προγράμματα μάς έχει διδάξει πως στην Ελλάδα τα σόου "κουράζονται" πιο εύκολα από ότι στο εξωτερικό. Παρ' όλ' αυτά, το “Dancing” έχει μια άλλη δυναμική, ακόμη και στο ABC στο προβάλλεται για 15η χρονιά. Τα μηνύματα που λαμβάναμε με διάφορους τρόπους από το κοινό στο μεσοδιάστημα από την προηγούμενη προβολή του έδειχναν ότι υπήρχε μεγάλη προσδοκία για την επιστροφή του στις οθόνες μας. Συνεπώς, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει προοπτικές να συνεχιστεί»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...