Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Καμπάνια συλλογής τροφίμων και ρούχων από το Mega

«Νοιάζομαι Μοιράζομαι» λένε από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στο κοινό αγαπημένοι ηθοποιοί και παρουσιαστές του MEGA. Συμμετέχοντας σε μια ειδική καμπάνια, οι άνθρωποι του MEGA προτρέπουν το κοινό να συμμετάσχει στην ενέργεια του καναλιού και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων για συλλογή ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών, μικροσυσκευών, ειδών προσωπικής υγιεινής, βρεφικών τροφών που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος για άπορες οικογένειες.
Εκτός από τα σποτς, έως τις 23 Δεκεμβρίου το MEGA θα ενημερώνει το κοινό για τις ανάγκες των συμπολιτών μας μέσα από τις εκπομπές του με ρεπορτάζ και θέματα στα στούντιο, αλλά και online τόσο από το επίσημο site στο www.megatv.com όσο και από όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του MEGA.
Στις 23 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, τα αγαπημένα πρόσωπα του MEGA θα βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος από τις 09.00 το πρωί έως τις 09.00 το βράδυ για να υποδεχτούν τις προσφορές του κόσμου και να στηρίξουν τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το MEGA θα διακόπτει το πρόγραμμά του και με ζωντανές συνδέσεις αλλά και μέσω του διαδικτύου θα μεταφέρει τις εντυπώσεις των παρευρισκόμενων, μετατρέποντας μια πράξη αλληλεγγύης σε χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Ωφελημένοι από την ενέργεια αυτή θα είναι χιλιάδες άπορες οικογένειες της Αθήνας που περιμένουν τη συνδρομή των συμπολιτών τους για να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα.
Νοιάζομαι Μοιράζομαι στο Σύνταγμα στις 23 Δεκεμβρίου…
Θα είμαι κι εγώ εκεί…

www.megatv.com
www.facebook.com/tvmega
www.youtube.com/megatv
www.twitter.com/megamou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...