Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κάτια Δανδουλάκη: "Εκκρεμεί και μία πρόταση από το Dancing"....

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, την επερχόμενη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο στο Mega, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της πορεία μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.


«Η πρώτη φορά που λιποψύχησα ήταν όταν αρρώστησα, φέτος. Έπαθα υπερκόπωση στο τέλος της σεζόν. Μόλις τελείωσα τις υποχρεώσεις μου, σαν να έσβησαν οι μηχανές. Κατάλαβα ότι τελικά το πρώτο πράγμα που έχει αξία είναι η ζωή η ίδια» είπε και συνέχισε:

«Ενώ δεν είχα τίποτα βιολογικά, μου φαινόταν ότι η πόρτα του δωματίου απείχε ένα χιλιόμετρο». Όσο για την επερχόμενη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega «Το Σπίτι Της Έμμας»; «Το περιμένω πραγματικά με πολλή λαχτάρα.

Με τον Γιάννη δεν έχει τύχει ποτέ να συνεργαστούμε ούτε στην τηλεόραση, ούτε στον κινηματογράφο, ούτε στο θέατρο», είπε η Κάτια Δανδουλάκη. Αναφέρθηκε ακόμα και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της ενασχόλησής της με την παραγωγή των θεατρικών παραστάσεων που ανέβασε στο θέατρό της:

«Έχω χρεωθεί πάρα πολύ στη ζωή μου. Δεν παραπονιέμαι, όμως, γιατί το διάλεξα. Αν με ρωτάς, όμως, αν ξαναγεννιόμουν θα επέλεγα το ίδιο επάγγελμα, χωρίς το ρίσκο της παραγωγής. Μου έχει δημιουργήσει πάρα πολλά άγχη».

Τέλος, μιλώντας στην κάμερα του Star, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars: «Εκκρεμεί και μία πρόταση από το Dancing, που είχε γίνει ήδη από πέρυσι. Αυτό πραγματικά βρίσκεται σε μεγάλη εκκρεμότητα λόγω τεχνικών δυσκολιών. Και βλέπουμε...».

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...