Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Σουλεϊμάν! Η Χουρέμ εξοντώνει τον Ιμπραήμ!


Διαβάστε ποιο θα είναι το τέλος του Ιμπραήμ...

Αρχίζουν οι συνωμοσίες. Ο Ιμπραήμ συναντά τον Μουσταφά στην Προύσα την ίδια ώρα που ο Σουλεϊμάν νόμιζε πως ήταν στην Αδριανούπολη. Δίνει εντολή στους στρατιώτες του να τον φέρουν πίσω και όταν τον ρωτά που ήταν, εκείνος λέει την αλήθεια. Ο Σουλεϊμάν με έντονο ύφος του λέει ότι ο Μουσταφά είναι δικός του γιος, ότι είναι πρίγκιπας και ότι δεν είναι μικρό παιδί για να τον συναντά κρυφά....

Μετά από αυτή τη συζήτηση ο σουλτάνος δεν νιώθει καλά. Πηγαίνει στη βεράντα να πάρει λίγο καθαρό αέρα, χάνει τις αισθήσεις του και πέφτει στο πάτωμα. Ο γιατρός που τον εξετάζει λέει ότι εισέπνευσε δηλητήριο. Η Χουρέμ προσεύχεται να γίνει καλά. Όταν ο Σουλεϊμάν συνέρχεται της δηλώνει ότι θα το πληρώσει ακριβά όποιος το έκανε.

Η Χουρέμ συναντά τον Ιμπραήμ και τον κατηγορεί ότι δηλητηρίασε τον Σουλεϊμάν για να ανεβάσει στον θρόνο τον Μουσταφά. Ο Σουλεϊμάν λέει στη Χουρέμ ότι δε θα βρουν ποτέ αυτόν που τον δηλητηρίασε. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο δωμάτιο ο Ιμπραήμ με σκισμένα ρούχα λέγοντάς τους ότι του επιτέθηκαν για να τον σκοτώσουν και ότι αυτοί που του επιτέθηκαν μάλλον είναι οι ίδιοι που θέλησαν να δηλητηριάσουν εκείνον.

Ο Σουλεϊμάν με τους γιούς του φτάνει στο τζαμί και οι πολίτες τους επευφημούν. Μέσα από το πλήθος όμως ακούγονται φωνές κατά του Ιμπραήμ που λένε πως «πουλήθηκε» στους Γάλλους, ότι φοράει κρυφά σταυρό και ότι αγαπά είναι ευρωπαϊκό. Ο Ιμπραήμ μπαίνει στο τζαμί , αλλά του φωνάζουν πως δεν είναι μουσουλμάνος. Εξοργισμένος επιτίθεται σε έναν πολίτη και δίνει εντολή να τον συλλάβουν και να τον εκτελέσουν. Το πλήθος φτάνει στο παλάτι και ζητά την απελευθέρωση του κρατουμένου.

Έπειτα από μέρες κι ενώ τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει, ο Ιμπραήμ ζητά να πάνε στη Μάνισα να θυμηθούν τα παλιά. Σουλεϊμάν και Ιμπραήμ βρίσκονται για δείπνο και όταν κοιμάται στο παλάτι ο Ιμπραήμ, ο Σουλεϊμάν ζητά να τον στραγγαλίσουν…

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...