Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Φως στο Τούνελ με δύο συγκλονιστικές υποθέσεις


Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή  την Παρασκευή, 12 Απριλίου, το Φως στο Τούνελ παρουσιάζει δύο συγκλονιστικές υποθέσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ένα θρίλερ που απασχόλησε έντονα όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έρχεται πάλι στο φως με νέες μαρτυρίες και στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα. Όσο το κουβάρι του αινίγματος ξετυλίγεται, τόσο αποκαλύπτονται παραλείψεις και αντιφάσεις. Το πρόσωπο που χάθηκε σημαντικό. Η οικογένειά του πιστεύει ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση…

Ακόμη, ποιο δρόμο ανοίγει το τεστ DNA στην υπόθεση της Αννούλας που έπεσε θύμα απαγωγής στη Μάνη; Ο γρίφος γύρω από τη φωτογραφία ενός άγνωστου παιδιού σε νηπιαγωγείο που έμοιαζε στην Αννούλα, λύνεται μετά από 30 χρόνια. Οι υποθέσεις εξαφάνισης παιδιών, όπως του Γιωργάκη, της Αννούλας, του Μπεν και του Νεκτάριου εξακολουθούν να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Ο Βέλγος ειδικός ερευνητής Αλέν Ρεμύ, μας δείχνει καρέ - καρέ σε μία άσκηση ετοιμότητας πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανάλογες υποθέσεις.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...