Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Άγριος τσακωμός της Καλλιμούκου και ειρωνεία της Ελένης Μενεγάκη: Παρεξηγήθηκε η μικρή; [βίντεο]

Παραλίγο να γίνει ροντέο η εκπομπή της Ελένης όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκίνησε να μιλήσει για μια έρευνα που αφορούσε το πόσο πολύ ασχολούνται οι γυναίκες με τα κιλά τους και η Αντωνία Καλλιμούκου με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρήκαν αφορμή για να τσακωθούν με την Ελιάνα να καταφέρεται εναντίον της Αντωνίας για το πόσο πολύ ασχολείται με τα κιλά της και την Ελένη να παρεμβαίνει με ύφος απέναντι στην Καλλιμούκου.

Το ματς ξεκίνησε με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να παίρνει το λόγο και να λέει ότι η Αντωνία Καλλιμούκου ασχολείται πιο πολύ απ΄όλους με το σώμα της και κάθε φορά που παίρνει κιλά γκρινιάζει, με την Αντωνία να τα αντικρούει όλα και να φορτώνει. Ξεκίνησε τότε μια διελκυστίνδα μεταξύ των δύο με τις φωνές να γίνονται όλο και πιο έντονες. Αναγκάστηκε τότε η Ελένη Μενεγάκη να παρέμβει για να σταματήσει ο τσακωμός.

Η Αντωνία Καλλιμούκου όμως δε μπορούσε να ηρεμήσει και είχε γυρίσει την πλάτη της στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με αποτέλεσμα όταν την παρατήρησε η Ελένη να ρωτήσει το υπόλοιπο πάνελ με δόση ειρωνίας: «Παρεξηγήθηκε η μικρή;» και ήταν προφανές ότι της τα έχει μαζεμένενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...