Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ούτε που το κατάλαβα πως έμεινα για δεύτερη φορά έγκυος!»

​Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μίλησε για πρώτη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Η παρουσιάστρια, εξήγησε ότι αν και ήθελαν με το Θέμη Σοφό να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, δεν περίμενε να μείνει έγκυος τόσο γρήγορα:


«Ήταν κάτι που το θέλαμε, να κάνουμε κι άλλο ένα παιδάκι ώστε να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Το πώς έγινε τόσο άμεσα, ούτε κι εγώ το κατάλαβα, γιατί όταν είσαι αφοσιωμένη πλήρως στο ένα μωράκι και προσπαθείς να βρεις τους ρυθμούς σου και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, συνέβη ξαφνικά. Άργησα και να το καταλάβω, αλλά δόξα τω θεώ!»

Όπως λέει, «μαζί με το Θέμη μάθαμε. Δεν είχα προλάβει να χάσω τα 20 κιλά της προηγούμενης εγκυμοσύνης. Αυτή τη φορά, δεν είμαι όπως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Έχω λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού μου το τι θα φάω».

Το μωράκι, θα γεννηθεί τον Ιούνιο, ενώ ανάλογα με το φύλο του, θα πάρει είτε το όνομα του πεθερού ή της πεθεράς της Σταματίνας.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως με τη Φαίη Σκορδά όχι μόνο μιλάνε, αλλά είναι και μια χαρά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1, τονίζοντας όλο νόημα πως «η φιλία δεν κρίνεται από τις εκπομπές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...