Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ο «Όμορφος κόσμος»... χαλάει τον κόσμο του MEGA

Είπε και ο Πέτρος Μπούτος τη χρονιά που μας πέρασε να αντικαταστήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με μια παρέα νέων παιδιών με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδάκη μήπως και ανακαλύψει καινούρια ταλέντα για την πρωινή ζώνη, αλλά μάλλον το πείραμα δεν αποδείχτηκε και πολύ ελπιδοφόρο.
Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν και ήδη ο διευθυντής του ψυχαγωγικού προγράμματος με τους συνεργάτες του κάνουν τους σχεδιασμούς τους για τον Σεπτέμβριο.
Αν και στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα για την παρουσίαση της εκπομπής που θα μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό, φαίνεται πως η λύση που προκρίνουν είναι ο συνδυασμός των «παλιών» με τους νέους. Αυτό σημαίνει -σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται ως τώρα- ότι θα παραμείνουν ο Νίκος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αλλά τα κορίτσια δεν θα είναι στο πλευρό τους. Ή μάλλον θα αποκτήσουν καινούρια γυναικεία παρουσία, που οι φήμες θέλουν να είναι η Φαίη Σκορδά. Το συμβόλαιό της με το ALTER λήγει το καλοκαίρι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς θα εξετάσει όλες τις επαγγελματικές προτάσεις που πιθανόν να έχει. Εξάλλου, μια μετακίνησή της στο MEGA τη φέρνει και κοντά στον μέλλοντα σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.
Ωστόσο, το σενάριο που ήθελε το ζευγάρι να παρουσιάζει μαζί τον «Όμορφο κόσμο» απομακρύνεται, καθώς τον δημοσιογράφο τον προορίζουν για ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...