Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Π. Ψωμιάδης: «Από την Τζούλια προτιμώ την Ελεονώρα»

Την προτίμησή του στην Ελεονώρα Μελέτη έναντι της Τζούλιας Αλεξανδράτου εξέφρασε το πρωί ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1. Είπε ακόμα ότι την Τζούλια την... έχει σπίτι του, προκαλώντας πανικό στο στούντιο με τις νέες δηλώσεις του. 

«Ετοιμάζω εντυπωσιακή κίνηση», επανέλαβε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Πολιτική κίνηση;», ρωτά ο Παπαδάκης και του απαντά ο νομάρχης: «Ε, τι θα είναι, καλλιτεχνική ή δημοσιογραφική;». Αρπάζει την ατάκα ο Παπαδάκης και τον προσκαλεί να εγκαταλείψει την πολιτική και να πιάσει θέση δίπλα του ως συμπαρουσιαστής. «Θα βγάζουμε και τον Αυτιά στα παράθυρα για τα οικονομικά θέματα και την Τζούλια για μόδα».
Τότε ο Ψωμιάδης πετάει το θεϊκό: «Την Τζούλια την έχω σπίτι μου και κοιμάμαι αγκαλιά μαζί της κάθε βράδυ!!!». Κόλαση στο στούντιο, αν και ο νομάρχης είχε δίκιο: Τζούλια λένει και την σύζυγό του. Συνεχίζει όμως και στέλνει τον Παπαδάκη αδιάβαστο: «Θα προτιμούσα την κυρία Μελέτη αντί για την Τζούλια που λέτε εσείς».
Κάπου εκεί ο Γιώργος Παπαδάκης, που αντιλαμβάνεται ότι η συζήτηση αρχίζει να περνάει σε μονοπάτια που θα αρχίσουν να διώχνουν τους τηλεθεατές από αυτόν και να τους στέλνουν στα άλλα κανάλια, άρχισε να τα μαζεύει. Ωστόσο ο Ψωμιάδης συνέχισε ακάθεκτος: «Σε κάθε διάλλειμμα αλλάζω κανάλι και βάζω την Ελεονώρα για να χαλαρώσουμε λιγάκι. Αμάν πια με την μαυρίλα σας», είπε λίγο πριν ολοκληρώσει την παρουσία του στην εκπομπή. 

Και κάπως έτσι, σταμάτησαν και οι τηλεθεατές να βλέπουν τον Παπαδάκη. Γυρίσαν όλοι στην Ελεονώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...