Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Σήμερα τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα 2009»

Με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, αύριο Δευτέρα και ώρα 10:00 θα μεταδοθούν για 13η φορά τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα 2009» μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Άνθρωποι της τηλεόρασης ετοιμάζονται να φορέσουν τα καλά τους και θα είναι όλοι εκεί, στο «Σινέ Κεραμεικός» για να χειροκροτήσουν αλλά και να χειροκροτηθούν.

«Τα βραβεία είναι μία ωραία διαδικασία που, αν τη βάζεις στο σωστό μέτρο και δεν τη βλέπεις με σοβαροφάνεια ή δεν την ψωνίζεις τότε έχει μεγάλο ενδιαφέρον»δήλωσε στο «TV Έθνος» o Χρήστος Φερεντίνος.

Για τον παρουσιαστή, το βραβείο «σίγουρα αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Είναι ένα χτύπημα στην πλάτη, ότι είμαστε μαζί σου. Ότι γουστάρουμε. Έχει τη δική του σημασία ένα βραβείο και, ειδικά όταν είσαι σε αυτό το χώρο που αγωνίζεσαι το βραβείο οπωσδήποτε έχει ξεχωριστή διάσταση, τη δική του σημασία.»

Μία από τις στιγμές που ο οικοδεσπότης των φετινών τηλεοπτικών βραβείων δε θα ξεχάσει ποτέ «είναι η βράβευση του Φρέντυ Γερμανού. Έναν άνθρωπο που θαύμαζα από πιτσιρικάς και θεωρώ από τις κορυφαίες τηλεοπτικές -και όχι μόνο- παρουσίες. Αξεπέραστος. Επίσης η βράβευση του Θανάση Βέγγου, αλλά και το 2007 που το βραβείο καλύτερου κωμικού ηθοποιού μετονομάστηκε σε «Σωτήρης Μουστάκας» προς τιμήν του μεγάλου μας ηθοποιού. Θυμάμαι επίσης την εμφάνιση του Γιώργου Μητσικώστα, που είχε ανέβει στη σκηνή και είχαμε πέσει όλοι κάτω από τα γέλια.»

Τέλος σχολιάζει πως «η τηλεόραση ασχολείται πολύ με τον εαυτό της… Ανοίγεις και βλέπεις τι λένε οι μεν για τους δε… Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο κάποια στιγμή να καθιερωθούν σε αυτά τα βραβεία και τα Χρυσά Βατόμουρα… Γιατί υπάρχουν τόσα βέλη στην τηλεόραση που θα μπορούσε νομίζω να δίνει και αρνητικά βραβεία. Ποιος θα ερχόταν θα μου πεις…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...