Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Και ο Γιάννης Πλούταρχος στην πρώτη της Ρούλας

Ο Γιάννης Πλούταρχος δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά στη νέα τηλεοπτική της διαδρομή. Τη Δευτέρα 26 Απριλίου δέχτηκε και θα είναι μαζί της στην πρεμιέρα της στο «Greek Idol», δίνοντας έτσι περισσότερη λάμψη στην επιστροφή της δημοφιλούς παρουσιάστριας. Μαζί με την Ρούλα και όλα τα μεγάλα αστέρια του ALPHA.

Η Ρούλα επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη, του το πρότεινε και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Ο Γιάννης Πλούταρχος γνωρίζει πολύ καλά -και λόγω της φιλίας τους- πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή για τη Ρούλα. Μετά την περιπέτεια της υγείας της, στέκεται δυνατά στα πόδια της και κάνει πάλι σχέδια για το μέλλον. Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμούν το παραμικρό, πολύ δε περισσότερο καθώς η Ρούλα Κορομηλά είναι ο άνθρωπος που τον πίστεψε και του «άνοιξε» αυτή τη λαμπρή καριέρα, την οποία συνεχίζει. Ποτέ δεν ξεχνάει τα αφιερώματα στο «Μπράβο» που «έστηνε» πάνω του η παρουσιάστρια, όταν εκείνος πρωτοέβγαινε στη δισκογραφία. Της χρωστάει χάρη και θέλει με κάθε τρόπο να της την ανταποδώσει. Αλλωστε, είναι από τους πρώτους που δέχτηκαν να εμφανιστούν στον μαραθώνιο αγάπης της παρουσιάστριας, που θα γίνει στα τέλη Μαΐου στο «Αθηνών Αρένα».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ερμηνεύσει στο Greek Idol live της Δευτέρας κάποια από τα καινούργια του τραγούδια, αλλά και παλιές, μεγάλες επιτυχίες του.

Παρά το τελικό OK της Ρούλας να παρουσιάσει την εκπομπή του Alpha, δεν κρύβει από τους στενούς συνεργάτες της ότι είναι πάρα πολύ αγχωμένη. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και η παρουσιάστρια θέλει να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Σίγουρα, είναι ένα προσωπικό στοίχημα που θέλει να το κερδίσει.

Τέλος, ανοιχτό παραμένει ακόμη το θέμα επιστροφής του Νίκου Καρβέλα στην κριτική επιτροπή. Εχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις και αναμένονται οι αποφάσεις.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...