Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

"Βόμβα" στα τηλεοπτικά της Superleague βάζει ο ΣΚΑΙ

Νέο σκηνικό πάει να δημιουργηθεί στο τηλεοπτικό πεδίο, μετά την επιστολή του ΣΚΑΪ και του προέδρου του σταθμού Γιάννη Αλαφούζου προς την Σούπερ Λίγκα και τους Νικόλα Πατέρα, Πατρίκ Κομνηνό. Ο Γ. Αλαφούζος κάνει λόγο για μη εφαρμογή των όρων της σύμβασης και απαιτεί συνάντηση με το προεδρείο της διοργανώτριας αρχής για να αντιμετωπιστούν, όπως υποστηρίζει, τα προβλήματα που δημιουργεί η βία και σε διαφορετική περίπτωση προαναγγέλει προσφυγή στις αρμόδιες αρχές. Η κίνηση αυτή έρχεται λίγο διάστημα μετά την απόφαση της Πολιτείας να κόψει χορηγίες μέσω ΟΠΑΠ.
Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου έχει ως εξής:
«Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, σας καλούμε να προσέλθετε την Πέμπτη 15 Απριλίου 2010 και ώρα 13.00 στα γραφεία της εταιρίας μας ή οποτεδήποτε και οπουδήποτε αλλού ορίσουμε από κοινού, προκειμένου να επιλύσουμε όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει από τη μη εφαρμογή εκ μέρους σας των μεταξύ μας ισχυουσών από 23.04.2009 συμβάσεων, αλλά και να συζητήσουμε τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργεί η βία στα γήπεδα, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση του πρωταθλήματος και την απαξίωση της επένδυσής μας.
Σε διαφορετική περίπτωση σας δηλώνουμε ότι θα προσφύγουμε ενώπιον όλων των αρμοδίων φορέων και αρχών για να προασπίσουμε τα έννομα συμφέροντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...