Τρίτη 13 Απριλίου 2010

To γλυκό "αντίο" του Λάκη

Από τη γενέτειρά του, τη Λάρισα, το τελευταίο «Τσαντίρι» του Λάκη. Ενα τηλεοπτικό αντίο με έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σκέφτεται να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του γι’ αυτή τη σεζόν με μια εκπομπή την οποία θα γυρίσει στην πατρίδα του, τη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το είχε υποσχεθεί στους συμπατριώτες του στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμή του στην πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου πριν από λίγο καιρό. Το είχε μεράκι ο ίδιος -αλλά και όλοι οι Λαρισαίοι που τον καμαρώνουν και αισθάνονται υπερήφανοι για τον δικό τους άνθρωπο- να επιστρέψει στον τόπο του και να κάνει μια πανηγυρική εκπομπή που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθούν όλοι οι συντοπίτες του που τον αγαπούν στο πλατό της εκπομπής στην Αθήνα, σκέφτηκε να πάει εκείνος κοντά τους. Βέβαια, ούτε αυτό είναι τόσο εύκολο τεχνικά, ωστόσο είναι ένα θέμα που το μελετούν και αν όλα έρθουν ευνοϊκά θα το πραγματοποιήσουν. Ετσι, το τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ», εκτός από την επιτυχημένη σάτιρα του καλλιτέχνη, ενδεχομένως να έχει και χρώμα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, και πολύ συναίσθημα. 

Τον Λαζόπουλο, ο οποίος ξεκουράστηκε για λίγες ημέρες στο εξοχικό του σπίτι στην Πάρο από τότε που σταμάτησαν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη», τον απασχολεί ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του. Αυτό που παρουσιάζει τώρα στην τηλεόραση του αρέσει και το κάνει με μεγάλη χαρά, καθώς είναι όμως ανικανοποίητος και τελειομανής δεν μπορεί να παραμένει στο ίδιο πράγμα για πολύ καιρό. Ετσι, οι πολύ δικοί του άνθρωποι πιστεύουν ότι όπου να ’ναι θα σημάνει το τέλος για το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Ο ηθοποιός δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής την οριστική απόφαση για το αν θα κάνει τώρα ή αργότερα διάλειμμα από την τηλεόραση. Το θέατρο εξακολουθεί να παραμένει για τον Λάκη Λαζόπουλο η μεγάλη του αγάπη. Και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο καλλιτέχνης θεωρεί πως αυτή τη στιγμή θέλει να αφοσιωθεί σε αυτό.

ΧΡΥΣΑ ΔΟΤΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...