Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Τους θέλουν μαζί και στην TV

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην TV. Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης γνωρίστηκαν στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Singles» και ύστερα από αρκετό καιρό ο έρωτας έριξε τα βέλη του. Οπως λοιπόν φαίνεται, «ους το Mega συνέζευξε σενάριο μη χωριζέτω», γι’ αυτό και στη νέα σειρά του Γιώργου Φειδά «Ουκ αν λάβεις...» που ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν για το Mega θα είναι μαζί.

Ο σεναριογράφος των «Singles» ετοιμάζεται να ταράξει άλλη μία φορά τα τηλεοπτικά δρώμενα με μια σειρά που θα συζητηθεί όχι μόνο για τις συμμετοχές αλλά και για την πρωτοτυπία της. Η σειρά θα έχει πολύ animation και πολλές παράλληλες ιστορίες. Σύμφωνα λοιπόν με τους καλά γνωρίζοντες, το νέο ζευγάρι της showbiz, η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης, αποδέχτηκε την πρόταση να συμμετάσχει στη νέα σειρά που θα κάνει πρεμιέρα από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Και όπως η σειρά «Singles» απέκτησε πολύ σύντομα φανατικούς θαυμαστές με το σενάριο, τις ατάκες αλλά και την πρωτοτυπία του θέματος, έτσι και τώρα αναμένεται να γίνει το ίδιο.

Οσο για το υπόλοιπο καστ, ακόμη το κανάλι δεν έχει καταλήξει, όμως και μόνο το όνομα του σεναριογράφου αποτελεί εγγύηση για τους ηθοποιούς, που τον εμπιστεύονται και λένε εύκολα το «ναι». Αν και είχε ακουστεί έντονα ότι στο καστ θα είναι και η Εφη Παπαθεοδώρου -η γνωστή μας Θεοπούλα του «Παρά πέντε»-, ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες δεν το επιβεβαιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...