Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο αστυνόμος Ζουγανέλης είναι ο δολοφόνος στην «Εδέμ»

«Τα μυστικά της Εδέμ», φτάνουν στο τέλος τους, για τη φετινή σεζόν και οι εξελίξεις κορυφώνονται. Ένα ακόμα μεγάλο μυστικό θα κλονίσει την παρέα της φεγγαρόπετρας, ανατρέποντας, για μία ακόμα , τις ισορροπίες.

Η Νταίζη -γνωστή και ως «τραγουδιάρα»  - κρατηθείτε - είναι κόρη του Λύτρα  και της  Αντιγόνης Λαζαρίδη.  Η σατανική μητέρα του Στέφανου και το «φυντάνι της»,  σκηνοθετούσαν από κοινού τη δολοφονία της Εύας.

Το αγοράκι που έφερε στον κόσμο η Εύα, είναι και ο κληρονόμος της διαθήκης Λαζαρίδη και η Αντιγόνη έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να .... απαλλαγεί από αυτό!

Εδώ σκάει η δεύτερη βόμβα, που θα είναι και πολλών μεγατόνων! Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του Χατζηβασιλείου; Κρατηθείτε... Είναι ο ίδιος ο αστυνόμος Σταυρίδης!

Η συμβολαιογράφος που δολοφονήθηκε άγρια για την... περίφημη διαθήκη, ήταν η αγαπημένη σύζυγος του αστυνόμου. Γι\'  αυτό κι εκείνος θέλησε να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της Ανθής. 

Αφού, έχει τελειώσει το έργο του και όλα πια οδηγούν στα ίχνη του, θα δώσει τέλος στη ζωή του, ικανοποιημένος που πάει να συναντήσει τη λατρεμένη του γυναίκα.

Όσο για την Εύα, θα χάσει βέβαια το Μάνο που φεύγει για  Αμερική - τον Παναγιώτη Μπουγιουρη δηλαδή που εγκαταλείπει το σήριαλ-  αλλά θα βρει την τεράστια περιουσία που κληρονομεί ο γιος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...