Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Η εκδίκηση της Μενεγάκη στην Τατιάνα

Τη Δευτέρα το απόγευμα η Τατιάνα Στεφανίδου, με τις ευλογίες κατά πάσα πιθανότητα του ΑΝΤ1 έριχνε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση στην Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάζοντας πλάνα αρχείου από το 1996, όταν η Ελένη παρουσίασε από το κατάστρωμα του θωρηκτού «Αβέρωφ» τον «Πρωινό Καφέ».

Και λέμε με τις ευλογίες του ΑΝΤ1, γιατί σιγά μη θυμόταν η Τατιάνα ότι το ’96 η Ελένη είχε χορέψει κι αυτή τα καλαματιανά της πάνω στο ιστορικό πλοίο. Αλλά ακόμα κι αν η μνήμη της ήταν τόσο καλή, θα έπρεπε για να προβάλει τα πλάνα να πάρει την άδεια του καναλιού.

Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά της Ελενίτσας να απαντήσει στο χτύπημα της Τάτι και το δικό της το… κροσέ ήταν πιο δυνατό. Φυσικά δεν απάντησε η ίδια. Δεν θα έπεφτε ποτέ στο επίπεδο να ξεκινήσει κόντρα on air. 16 χρόνια στην t.v κάτι έχει μάθει. Έβαλε λοιπόν τον κολλητό της, τον Μουτσινά να κάνει την Τατιάνα… ρόμπα για την εμφάνισή της στα μουσικά Βραβεία MAD!!!

Με το γνωστό του, βιτριολικό ύφος λοιπόν ο Μουτσινάς πήρε επ’ ώμου το δύσκολο έργο του κραξίματος της Τατιάνας και σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα χορευτικό που προσπάθησε η παρουσιάστρια να κάνει πριν παραδώσει το βραβείο για τη γυναίκα καλλιτέχνιδα.

Για να πούμε βέβαια τη μαύρη την αλήθεια, το… θέμα το ξεκίνησε ο συνεργάτης της Ελένης, Α. Καβατζίκης, ο οποίος είπε:«Βγήκε παιδιά η Τατιάνα Στεφανίδου στη σκηνή και πραγματικά πάθαμε μια έκπληξη γιατί άρχισε και λικνιζόταν μόνη της»!!!!

Ε… από εκεί το πήρε ο Μουτσινάς και… κέντησε!!!

«Δεν υπήρχε αυτό που έκανε η Τατιάνα. Κουνούσε πάρα πολύ έντονα τη λεκάνη, με κακία προς τα εμπρός», είπε ο Μουτσινάς και η Ελενίτσα η γάτα του είπε με το γλυκό, ναζιάρικο ύφος της: «Επειδή εσύ το έχεις το χορευτικό μπορείς λίγο να μου δείξεις»;

Και φυσικά η επιθυμία της… Βασίλισσας είναι διαταγή για το Μουτσινά, ο οποίος σηκώθηκε και άρχισε να κουνιέται σαν την Τατιάνα!!!!

«Σηκώνεται λοιπόν η Τατιάνα, δεν υπήρχε μουσική», λέει ο Νίκος και τον διακόπτει η Μενεγάκη: «Χωρίς μουσική το έκανε»;

«Ε, φυσικά, γιατί ήθελε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Άμα μείνεις στον τόπο να μείνεις με σκοπό», απάντησε ο Μουτσινάς, πετώντας ασταμάτητα τα καρφιά του και κάνοντας την παρουσιάστρια να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια!!!

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι όταν η Τατιάνα ανακοίνωσε ότι θα χορέψει γιατί τελικά ήταν μόνη της και δεν είχε παρτενέρ, το κοινό έπαθε ένα σοκ και «όλο το TAEKWODO… δροσίστηκε»!!!!

Κι αφού μας έκανε επίδειξη των χορευτικών ικανοτήτων της Τατιάνας ρώτησε: «Ε, δεν ξέρω, σας άρεσε αυτό;», για να προσθέσει από την άλλη ο Α. Καβατζίκης: «Είχε και ελαφρύ αγκομαχητό γιατί δεν μπορούσε να κατέβει πολύ χαμηλά»!!!

Τι τα’ θελες κι εσύ βρε Τατιάνα τα χορευτικά, λίγες μόλις ώρες μετά την πισώπλατη επίθεση στην Ελένη; Εντάξει, ο Γ. Λάτσιος δεν ήταν μαζί σου για την παράδοση του βραβείου όπω; είχε αρχικά ακουστεί, αλλά πού να πάει και ο άνθρωπος; Τη μητέρα των παιδιών του έβριζες από την εκπομπή σου.

Και φυσικά, η Ελένη δε θα του ζήταγε ποτέ να μην πάει στα βραβεία, αλλά ο άνθρωπος έχει τακτ. Τι θα έκανε; Θα έβγαινε πλάι σου όταν εσύ η ίδια από την εκπομπή σου την έκανες… ρεζίλι;

Δεν ήταν η μέρα σου η Δευτέρα. Το ένα λάθος, μετά το άλλο. Άφησες και την Ελένη να πει την τελευταία λέξη… Συμβουλή… μακριά από χορευτικά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...