Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Θέλουν Μακρυπούλια και Καρύδη στην καινούργια σειρά

Πριν από λίγες ημέρες έγραψα ότι το MEGA επιμένει ελληνικά και πρόκειται να βγάλει μέσα στη σεζόν δύο ακόμα ελληνικές σειρές. Κι οι δύο αυτές σειρές είναι κωμικές και οι συντελεστές τους εγγυώνται ότι πράγματι θα γελάσουμε!


Η μία είναι το «Κάτω Παρτάλι» που πρόκειται να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο, ενώ πριν λίγες ημέρες στο κανάλι του Αμαρουσίου δόθηκε οριστικά το πράσινο φως για την άλλη καινούργια ελληνική σειρά που ενώ έρχεται από την Αμερική διασκευάζεται… αλά ελληνικά με σκοπό να προσφέρει πολύ γέλιο.


Η σειρά έχει τον τίτλο «Modern Family» και ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική το 2009, ενώ ένα από αυτά που τη χαρακτηρίζει είναι ότι οι ήρωες της σειράς μιλούν πολλές φορές στην κάμερα. Απίστευτες καταστάσεις με πολύ γέλιο δικαιολογούν τα 11 βραβεία ΕΜΜΥ και τις πολλές ακόμα υποψηφιότητες που έχει κερδίσει η κωμική σειρά, ενώ τον Σεπτέμβριο έκανε πρεμιέρα στην Αμερική ο 5ος κύκλος της.

Στην ιστορία εμπλέκονται τρεις οικογένειες: ο Τζέι Πρίτσετ (Ed O' Neill, γνωστός από τη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά»), με τη δεύτερη και κατά πολύ νεότερη σύζυγό του, τη σέξι Γκλόρια (Sofía Vergara) που κατάγεται από την Κολομβία και το παιδί της από τον πρώτο της γάμο. Η δεύτερη οικογένεια είναι αυτή της κόρης του Τζέι, της Κλερ, που είναι νοικοκυρά και παντρεμένη με τον Φιλ, ένα πολύ… κουλ κτηματομεσίτη. Οι δυο τους έχουν τρία παιδιά, τη Χάλι: την Haley που την ενδιαφέρει κυρίως τι θα φορέσει, την Άλεξ που την ενδιαφέρουν μόνο το διάβασμα και τον Λουκ που ακολουθεί τον πατέρα του με ακόμα περισσότερη… κουλ διάθεση! Η τρίτη οικογένεια είναι ο γιος του Τζέι, ο Μίτσελ, που είναι δικηγόρος και συζεί με το σύντροφό του, τον Κάμερον και έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, τη Λίλη, που κατάγεται από το Βιετνάμ.

Αυτοί λοιπόν είναι οι χαρακτήρες της αμερικάνικης σειράς που όμως, θα μεταφερθούν σε ελληνικά δεδομένα. Τα στελέχη του MEGA ήθελαν εδώ και πολύ καιρό να βγάλουν τη σειρά και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το σενάριο είχαν πάρει αρκετοί γνωστοί σεναριογράφοι. Τελικά όμως, τη διασκευή του σεναρίου… κέρδισε και ανέλαβε ο Αποστόλης Τσαούσογλου που έχει γράψει αρκετές σειρές, όπως «Φύγε εσύ, έλα εσύ» και «Μπαμπά μην τρέχεις», ενώ έχει κάνει διασκευή και προσαρμογή στις «Λάκης ο γλυκούλης», «LAPD» και «Με λένε Βαγγέλη». Ο σεναριογράφος λοιπόν έχει παραδώσει στο κανάλι της Μεσογείων τα πρώτα επεισόδια, ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Πιέρρος Ανδρακάκος που έχει σκηνοθετήσει πολλές σειρές, όπως τις «Safe Sex», «Λατρεμένοι μου γείτονες» και «Βασιλιάδες».
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, όσον αφορά το ποιοι ηθοποιοί θα είναι τα μέλη της «Modern Family» αλά ελληνικά, τα στελέχη του MEGA θέλουν το ρόλο του Τζέι να υποδυθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης και μάλιστα έχει γίνει μία πρώτη επαφή του γνωστού ηθοποιού με στελέχη του καναλιού της Μεσογείων. Ωστόσο, ενώ στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι πολλά, αξίζει να… προδώσω δύο, αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια και της Σμαράγδας Καρύδη. Ορισμένα από τα στελέχη του σταθμού πιστεύουν ότι πρέπει να «παντρέψουν» ξανά τις δύο ηθοποιούς, δίνοντας στη Μακρυπούλια το ρόλο της σέξι Γκλόρια (που στην αμερικάνικη σειρά υποδύεται η Sofía Vergara) και της πρόγονής της, της Κλερ, να υποδυθεί η Καρύδη.

Βέβαια, αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις στις συσκέψεις και πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά ο χρόνος πιέζει και ό,τι επαφές θα γίνουν πρέπει να γίνουν γρήγορα. Πάντως, σύμφωνα με εκτίμησή μου, δύσκολο το «πάντρεμα»… για πολλούς λόγους! Ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις και θα γίνουν οι επαφές για να κλείσουν οι ηθοποιοί, καθώς ο χρόνος πιέζει αφού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και η σειρά είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να γελάσουν!

Γρηγόρης Μελάς/Από Newsit.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...