Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Γ. Καραμέρος εναντίον Η. Ψινάκη

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και του δίδυμου Καραμέρου – Χαριτάτου του ΑΝΤ1, έδωσε το Σάββατο ο Γ. Καραμέρος σε συνέντευξή του στην εκπομπή 12 – 1 του Σαββάτου στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας είπε από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ότι το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 ενοχλήθηκε από την παρουσία του στον «Καφέ με την Ελένη» μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και του γύρισαν την πλάτη όταν θέλησε να προωθήσει τον τελικό του επιτυχημένου προγράμματος στο «10 με 1 μαζί».

Μάλιστα είπε ότι νοίκιασε και jet για να πάει στην εκπομπή και… έφαγε πόρτα, γι’ αυτό και εμφανίστηκαν όλοι οι κριτές στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί».

Ο Γ. Καραμέρος λοιπόν απάντησε στον… δαιμόνιο μάνατζερ: «Τον καλώ στην πρώτη μας εκπομπή της νέας χρονιάς να το λύσουμε στον αέρα. Να μου στείλει και τα τιμολόγια με ημερομηνία Αγίου Πνεύματος να τα πληρώσω εγώ»!

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τον Ηλία Ψινάκη «πανέξυπνο άνθρωπο» και πρόσθεσε με νόημα ότι του αρέσει ο δημόσιος διάλογος.

Μάλιστα ερωτώμενος για το πώς του φάνηκε το ζεύγος Μανωλίδου – Γεωργιάδη στην Τατιάνα την Παρασκευή, ο Γ. Καραμέρος συνέχισε να πετά καρφιά προς την πλευρά του Ψινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εμφάνισή τους είχε γιακά Ηλία Ψινάκη»!

Φυσικά μίλησε και για το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά και τα όσα ακούγονται ότι θα αναλάβουν το πρωινό του MEGA, λέγοντας: «Όσοι ανησυχία έχουμε εμείς, έχουν και τα παιδιά», ενώ πέταξε και τις σποντίτσες του για την Ελένη Μενεγάκη.

«Ζήσαμε όλοι το διαζύγιο της Ελένης… να χωρίσω με την γυναίκα μου για να κάνω τηλεθέαση για 3 μήνες… δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου να πάω στον Αστέρα Βουλιαγμένης να φωτογραφηθώ»!

Η εκπομπή «10 με 1 μαζί» ρίχνει αυλαία στις 25 Ιουνίου και θα συνεχίσει κανονικά από Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...