Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ο Ονούρ θα απατήσει την Σεχραζάτ!

Συνταρακτικές θα είναι από την Τρίτη 17 Αυγούστου οι εξελίξεις στην τούρκικη καθημερινή σειρά του Ant1 «Χίλιες και μία νύχτες»… Ετοιμαστείτε για μεγάλες αποκαλύψεις και ανατροπές που θα σας ξαφνιάσουν!

Καταρχάς, θα δούμε τον Ονούρ να δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από τον Ερντάλ ο οποίος θα του αποκαλύψει ότι έχει απαγάγει τη Σεχραζάτ και για να την ελευθερώσει, θα πρέπει σε λίγες μόνο ώρες να του πάει τα χαρτιά που έκλεψε από το γραφείο του ο Μουσταφά, τα οποία αποδεικνύουν τις απατεωνιές που έκανε. Η Τζαλέ, βοηθά τη Σεχραζάτ να αποδράσει, ενώ ο Ερντάλ τη σκοτώνει και εξαφανίζεται. Ο Ονούρ συντετριμμένος βρίσκει τη Τζαλέ νεκρή. Ο Κερέμε κάνει πρόταση γάμου στην Μπενού.

Η Τζάνσελ, θα λιποθυμήσει στο σπίτι του πατέρα του Γιαμάν και θα αφήσει την τελευταία της πνοή λίγο πριν φθάσει στο νοσοκομείο. Ψήλοι στα αυτιά της Ναντιντέ έχουν μπει για τη νύφη της που λείπει συχνά από το σπίτι… Τελικά την παρακολουθεί και τη βρίσκει στο σπίτι του καθηγητή ζωγραφικής της κόρης της.

Η Γιασμίν θέλοντας να προκαλέσει αναστάτωση ανάμεσα στον Ονούρ και στη Σεχραζάτ, του στέλνει λουλούδια κι ένα ερωτικό μήνυμα, το οποίο με το που διαβάζει η Σεχραζάτ… γίνεται έξαλλη!

Ο Μπουχράν καταλαβαίνει πως ο Γκανί δεν πηγαίνει σε Πανεπιστήμιο και πώς τόσο καιρό τον κορόιδευε για να του παίρνει χρήματα… Έτσι αποφασίζει να τον διώξει από το σπίτι. Ο Γκανί φιλοξενείται για λίγο καιρό στο γραφείο της Σεχραζάτ και δηλώνει πρόθυμος να αλλάξει γνώμη στον Μπουρχάν.

Το πιο συγκλονιστικό όμως από όλα είναι ότι ο Ονούρ θα απατήσει την Σεχραζάτ, με μία παλιά του φιλενάδα την Τουγκμά… ναι καλά διαβάσετε!!! Κι αυτό θα το κάνει για να πνίξει τον πόνο του, καθώς δεν πιστεύει ότι ανάμεσα στη Σεχραζάτ και στον πρόεδρο της εταιρείας δεν υπάρχει κάτι το ερωτικό…

Στη συνέχεια ο Κερέμ καταλαβαίνει πως η Σεβίλ δεν είναι η πραγματική του μητέρα… Η πραγματική είναι η αδελφή της Σεβίλ που αυτοκτόνησε όταν εκείνος ήταν ούτε ενός μηνών βρέφος.

Η Γιασμίν επισκέπτεται την Σεχραζάτ στο γραφείο της και της λέει ξεκάθαρα ότι θα διεκδικήσει  τον Ονούρ… Ο Γκανίτέλος αντί να πληρώσει τον εργολάβο με τα λεφτά που του έδωσε η Σεχραζάτ… τα παίρνει και εξαφανίζεται…

Πηγή:  Τv Ζαπινγκ


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...