Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Στεφανίδου: «Όλα θα είναι καλύτερα φέτος»

«Όλα θα είναι καλύτερα φέτος!»  ακούστηκε να λέει η Τατιάνα Στεφανίδου την ημέρα της «μετακόμισης» στο νέο της γραφείο στο Star.

H γνωστή παρουσιάστρια, που πλέον ανήκει στην οικογένεια του Star, εύθυμη και αισιόδοξη ανυπομονεί να αρχίσει δουλειά στο νέο της σπίτι. Γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει τις προεργασίες από τώρα τον Αύγουστο όπου, αν και τα παιδιά κάνουν διακοπές στο εξοχικό της σπίτι, εκείνη πηγαινοέρχεται καθημερινά στην Κάτω Κηφισιά και στις εγκαταστάσεις του Star επιθυμώντας όλα να είναι στην εντέλεια από Σεπτέμβριο.

Και πως αλλιώς άλλωστε αφού, όπως δηλώνει στενός συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας, «η οικογένεια τουStar αγκάλιασε την Τατιάνα Στεφανίδου από την πρώτη στιγμή. Η ίδια ξαναβρήκε τον ενθουσιασμό της καθώς είχε ανάγκη από ριζική ανανέωση. Τώρα η Τατιάνα θα μπορέσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο κοινό που την ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια».

Η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι «η δουλειά μας είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας» προειδοποιώντας ίσως ότι και αυτή τη χρονιά σκοπεύει να δώσει ψυχή και σώμα για να είναι πετυχημένο και το νέο της βήμα.

Συμπτωματικά, η γνωστή παρουσιάστρια την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με το Star ήταν προγραμματισμένη και η φωτογράφηση της για την καμπάνια του οίκου VS. Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη θυμάται την Τατιάνα «χαρούμενη αν και οι συνθήκες ήταν δύσκολες . Είναι από τους πιο συνεργάσιμους ανθρώπους στο χώρο, έχει αυτοπεποίθηση και είναι πάντα συνεπής».

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας; Ο στενός συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου είναι λιτός και σαφής: «Δεν είναι μόνο παρουσιάστρια. Είναι πάνω απ’ όλα δημοσιογράφος, κάνει μόνη της ρεπορτάζ, αρχισυνταξία και παραγωγή στην εκπομπή της. Γι’ αυτό και οι εκπομπές έχουν πάντα επιτυχία»…

Πηγή: ΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...