Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ EUROLEAGUE BASKETBALL ΣΤΗ NOVA ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014


    Η ανανέωση της συμφωνίας Nova - Euroleague για την τετραετία 2010- 2014, δίνει στη Nova τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συνόλου των αγώνων και του final four του Euroleague Basketball, για την Ελλάδα και την Κύπρο. 
    Με τη νέα  συμφωνία Nova – Euroleague, η κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ των συλλόγων της Ευρώπης, η Ευρωλίγκα, θα αποτελέσει ένα δυναμικό τμήμα του προγράμματος των καναλιών novasports και novasports HD, σεΕλλάδα και Κύπρο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 
    Πιο συγκεκριμένα, από τα κανάλια novasports και ιδιαίτερα από το novasports 3 το κατεξοχήν μπασκετικό κανάλι, αλλά και το novasports HD, θα προβληθούν οι καλύτερες μπασκετικές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων κατ’ αποκλειστικότητα, καθώς και όλοι οι αγώνες των ξένων ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, μέχρι και το Final Four.
    Ειδικότερα  για την περίοδο 2010-11, οι αγώνες της Ευρωλίγκα θα ξεκινήσουν στις 20 Οκτωβρίου και υπολογίζεται ότι θα προβληθούν τουλάχιστον 120 αγώνες σε ζωντανή μετάδοση μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης με το Final Four στις 6-8 Μαΐου 2011. 
    Οι Ελληνικές  ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι:
    1. Ο Παναθηναϊκός, που κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την πάντα δυνατή ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς και τις Βαλένθια, Εφές Πίλσεν, Αρμάνι Μιλάνο και Ολίμπια Λιουμπλιάνας.
    2. Ο Ολυμπιακός, που κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Ουνικάχα Μάλαγα, την Ρόμα, Μπάμπεργκ και μία από τις ομάδες που θα περάσουν από τον προκριματικό γύρο.
    3. Το Μαρούσι, που θα πρέπει να κερδίσει την είσοδό του στους ομίλους μέσα από ένα μίνι προκριματικό τουρνουά με πρώτη του αντίπαλο τη Μπουντιβέλνικ Κιέβου.
Δημοσιογραφικά  η κορυφαία διοργάνωση θα καλυφτεί μέσα από τις εκπομπές της nova, Super Euroleague με παρουσιαστές τους έγκριτους δημοσιογράφους Φίλιππο και Γιώργο Συρίγο, την Pre-Game Show  με παρουσιάστρια την Τζούλια Κοφίτσα και το Basket Time  με παρουσιαστή τον Νικήτα Αυγουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...