Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας ετοιμάζεται για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.


Κάποιοι τον ήθελαν να μην παρουσιάζει την εκπομπή του Σαββάτου «Οι πύλες του ανεξήγητου», ωστόσο αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί... Το σίγουρο είναι πως ο έγκριτος δημοσιογράφος θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του Alter, αφού εδώ και πολλά χρόνια οι εκπομπές του «Αθέατος Κόσμος» και «Πύλες του Ανεξήγητου» φέρνουν άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και η συνέχιση της συνεργασίας του με τον σταθμό την επόμενη σεζόν ήταν σχεδόν αυτονόητη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα Σαββατόβραδα πρόβαλλε θέματα που κέντριζαν το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού τηλεθεατή, δίνοντας παράλληλα βήμα και στα νέα παιδιά που βρίσκονταν στο πλευρό του να κάνουν ρεπορτάζ που συζητήθηκαν.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής των δύο επιτυχημένων εκπομπών μάς μιλάει για τη συνέχιση της συνεργασίας του με το κανάλι του Μπουρναζίου, αλλά και για την αλλαγή που σκέφτεται να κάνει: «Και αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα είμαι στο Alter. Τώρα, θα κάνω τις “Πύλες του Ανεξήγητου” ή κάτι άλλο... Το δεύτερο project είναι υπό μελέτη. Προς το παρόν είμαστε στον προγραμματισμό, αλλά δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις “Πύλες του ανεξήγητου” ή κάτι άλλο, καινούργιο που ετοιμάζω. Πάντως Τρίτη και Σάββατο είναι οι δύο μέρες που έχω υπογράψει συμβόλαιο να κάνω εκπομπές».

Με αυτά τα λόγια ο Κώστας Χαρδαβελλας βάζει τέλος στα σενάρια που ακούγονταν και τον ήθελαν να διακόπτει τη συνεργασία του με το κανάλι. Είναι γνωστό βεβαίως ότι του αρέσει να επικεντρώνεται σε θέματα με κύριο άξονα τη διεξοδική έρευνα αλλά και την αποκάλυψη. Σε λίγες μέρες λοιπόν από τώρα θα μάθουμε τι τελικά θα κάνει για να μας κρατάει ξάγρυπνους τα Σαββατόβραδα της νέας τηλεοπτικής χρονιάς.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...