Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Πλούσιες σε ΕΜΜΥ οι σειρές του ΣΚΑΪ

Πέντε βραβεία απέσπασαν στα «EMMY 2010» οι σειρές του ΣΚΑΪ κατά την 62η απονομή που διεξήχθη στο Λος Άντζελες.

Η σειρά «Dexter» που ήδη έχουν προβληθεί τρεις κύκλους της, με ιδιαίτερη επιτυχία στο ΣΚΑΪ και σύντομα θα ξεκινήσει και ο τέταρτος που κέρδισε δύο βραβεία.

Ο σκηνοθέτης της σειράς "Dexter" Steve Shill πήρε EMMY στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας δραματικής σειράς.

Ο ηθοποιός John Lithgow απέσπασε ΕΜΜΥ για εμφάνιση γκεστ στον 4ο κύκλο της σειράς.

Η σειρά «Dexter» είχε συνολικά επτά υποψηφιότητες στα ΕΜΜΥ μεταξύ των οποίων στην κατηγορία «καλύτερη δραματική σειρά» και «α’ ανδρικού ρόλου» για τον πρωταγωνιστή Michael C Hall.

Βραβείο καλύτερης ηθοποιού α΄ γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά πήρε η Edie Falco για τον ομώνυμο ρόλο στη σειρά "Nurse Jackie" που έχει εξασφαλίσει και θα δείξει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σειρά είχε επίσης επτά υποψηφιότητες για EMMY μεταξύ των οποίων καλύτερης κωμικής σειράς και σκηνοθεσίας κωμικής σειράς»

Η Archie Panjabi απέσπασε EMMY στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού β΄ γυναικείου ρόλου για την δραματική σειρά "The Good Wife".

Τη σειρά που είχε προταθεί για εννέα συνολικά ΕΜΜΥ μεταξύ των οποίων καλύτερης δραματικής σειράς και σεναρίου, έχει εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ και θα προβάλλει στο πρόγραμμα του.

ΕΜΜΥ επίσης κέρδισε και το “Top Chef” στην κατηγορία ριάλιτι με διαγωνισμό, εκπομπή που προβάλλει καθημερινά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
PHOTO: Από τη σειρά "The Good Wife"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...