Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η Γκιουμούς κι ο Μεχμέτ επαναλαμβάνουν τον γάμο τους!

Η Σερέφ, θεωρεί την Γκιουμούς υπεύθυνη για το ότι ο Αχμέτ έφυγε από την έπαυλη, και ζητάει από το γιό της να τη διώξει. Μητέρα και γιος έρχονται σε ρήξη μέχρι τη στιγμή που ο Μεχμέτ της λέει πως αν φύγει η Γκιουμούς θα φύγει και ο ίδιος. Η Σερέφ υποχωρεί.

Η απομάκρυνση του Ταρίκ από την εταιρεία διχάζει την οικογένεια Σάντογλου. Η Μπαχάρ συμμαχεί με τον Ταρίκ ενάντια στον Μεχμέτ και τον Ονούρ και οι δύο πλευρές συγκρούονται. Ο Μεχμέτ Φικρί το μαθαίνει και ζητάει εξηγήσεις από τον Μεχμέτ. Ο Μεχμέτ ζητάει απ'τον παππού του να του δείξει εμπιστοσύνη και να του δώσει δύο μέρες διορία για να κάνει αποκαλύψεις με στοιχεία.

Εν τω μεταξύ, ο Μεχμέτ συνεχίζει να εκπλήσσει την Γκιουμούς. Για να τον συγχωρέσει επειδή στον γάμο τους έφυγε απ'την δεξίωση και την άφησε μόνη της, ο Μεχμέτ της κάνει πρόταση γάμου, ζητώντας της να ξαναπαντρευτούν! Η Πινάρ και ο Ονούρ αναλαμβάνουν να οργανώνουν κρυφά τη δεξίωση στην έπαυλη.

Η Γκιουμούς πραγματοποιεί την πρώτη της πώληση και ενθουσιάζεται, μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι η επιταγή που της έδωσαν είναι ακάλυπτη. Η ευτυχισμένη μέρα στη ζωή του Μεχμέτ και της Γκιουμούς με το γάμο τους, σκιάζεται και πάλι από σκάνδαλα που ξεσπούν στην οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...