Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Το επόμενο τηλεοπτικό εγχείρημα της Βίσση

Picture I took of Anna Vissi at the Nokia Thea...Image via WikipediaΑν και μέσα στον επόμενο μήνα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το «Anna Vissi: Οσο έχω φωνή» στον Alpha, η λαμπερή ερμηνεύτρια σχεδιάζει ήδη το επόμενο τηλεοπτικό προϊόν που θα έχει σχέση πάλι με τη ζωή της. 


Ετσι, μετά την εκπομπή που θα παρουσιάσει την καθημερινότητα και τις προσπάθειες της λαμπερής σταρ, η ίδια η Αννα θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά των επιτυχιών της.

Πώς επέλεξε, δηλαδή, τα τραγούδια που την 
έκαναν να είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ. 


Συνεργασίες, συμφωνίες και μικρές, αλλά σημαντικές ιστορίες που κρύβει καθένα από τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει και έχουν αγαπηθεί τρελά!


 Πώς αντέδρασε όταν άκουσε για πρώτη φορά το «Δώδεκα»; Ηξερε ότι θα γίνει τεράστια επιτυχία και θα το ερμηνεύσει παρέα και με τον Johnny Logan; 

Πώς κλείστηκε η συμφωνία με τον θρύλο της Eurovision; Αυτά είναι μερικά απ’ όσα θα μάθουμε για τα «διαμάντια» της, τα τραγούδια της που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Επίσης, μέσα από την καινούργια εκπομπή, έτσι όπως την έχει σχεδιάσει και θέλει να κάνει, θα μάθουμε ποιοι σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί έχουν σταθεί στο πλάι της και πώς δημιουργήθηκαν διαχρονικοί ρυθμοί και ήχοι που καθιέρωσαν την Αννα ως την απόλυτη Ελληνίδα σταρ. 


Η ιδέα της εκπομπής είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε ότι δεν θα μείνει μόνο στο μυαλό της Αννας Βίσση, αλλά θα βγει και στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Σίγουρα, στην εκπομπή θα σταθεί ιδιαίτερα στη γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, στα τραγούδια που της έγραψε, αρχικά με ψευδώνυμο, αλλά και στα υπόλοιπα που τους καθιέρωσαν ως πετυχημένο δίδυμο της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν μέσα από την εκπομπή να μάθουμε πώς γράφτηκαν τα τραγούδια «Εμείς», αλλά και «Τελευταίος χωρισμός» που σηματοδότησαν τους διαφορετικούς δρόμους που ακολούθησαν στη ζωή τους.

ESPRESSO/ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...