Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Καμπουράκης προς Αυτιά: "Γιώργο, είμαστε μαζί σου"

Το συγκινητικό τηλεφώνημα του Δημήτρη Καμπουράκη στον Γιώργο Αυτιά. Σε ένα αδηφάγο μέσο, όπως η τηλεόραση, με λυκοφιλίες, κυρίως, κατά κοινή ομολογία, φαίνεται ότι υπάρχουν και αποθέματα ανθρωπιάς.

Ενα αναπάντεχο τηλεφώνημα έκανε ακόμη και τον Γιώργο Αυτιά να αναθεωρήσει πολλά πράγματα. «Γιώργο, είμαστε μαζί σου» ακούστηκε από την άλλη γραμμή όπου δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο Γιώργος Αυτιάς αποκαλύπτει στην «Espresso» το περιεχόμενο της συνομιλίας τους, περνώντας παράλληλα το δικό του μήνυμα σε όσους ισχυρίζονται ότι για την AGB ξεπουλιούνται τα πάντα! «Αρχικά δέχτηκα δύο τηλεφωνήματα από τον Δημήτρη Καλατζή, αρχισυντάκτη του “Κοινωνία ώρα Mega”. Με άγγιξε βαθύτατα το ενδιαφέρον του αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους εργαζομένους στο Alter» μας εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αν και κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι υπάρχει αντιπαλότητα λόγω AGB, μας δένει μια γλυκιά ανάμνηση και φιλία από την εποχή του ΑΝΤ1. Η στάση του με συγκίνησε ιδιαίτερα. Οι λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε στο τηλεφώνημα που μου έκανε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μου. “Γιώργο, είμαστε μαζί σου” ήταν η πρώτη κουβέντα του. Από την πλευρά μου, του ευχήθηκα να μη βρεθεί ποτέ στη θέση που είμαστε εμείς».

Σε ερώτημά μας αν ξαφνιάστηκε από το τηλεφώνημα, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Σε τέτοιες στιγμές όλοι γινόμαστε μια γροθιά. Δεν υπάρχει ούτε AGB, ούτε τίποτα. Πάνω απ' όλα είμαστε συνάδελφοι με οικογένειες και υποχρεώσεις». Το καπέλο όμως ο δημοσιογράφος του Alter το βγάζει και στον Λάκη Λαζόπουλο. «Ακουσα τον Λάκη στις εκπομπές του να υπεραμύνεται των δικαιωμάτων μας και να εύχεται όλη αυτή η ιστορία στο Alter να έχει αίσιο τέλος. Παρ' ότι έχω πέσει πολλές φορές στα δίχτυα της σάτιράς του, εντούτοις δεν θα μπορούσα να μην του τηλεφωνήσω και να τον ευχαριστήσω για τα λόγια του».

Οσον αφορά την επιστροφή του Γιώργου Αυτιά στην πρωινή ζώνη, έχει να κάνει κυρίως με τις κινητοποιήσεις των τεχνικών, οι οποίοι διεκδικώντας τα δικαιώματά τους έχουν κάνει επίσχεση εργασίας. Αν και αποφάσισαν προσωρινή άρση της επίσχεσης εργασίας, εντούτοις ο Γιώργος Αυτιάς θα πει εκ νέου «καλημέρα» αύριο, με την ελπίδα να μπει το νερό στο αυλάκι.

Ολο αυτό το διάστημα, τόσο ο παρουσιαστής με τη συμπαρουσιάστριά του Μάγδα Τσέγκου όσο και η δημοσιογραφική του ομάδα περιμένουν εναγωνίως τις όποιες εξελίξεις στο κανάλι, χωρίς όμως να χάνουν την επαφή τους με την επικαιρότητα.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ/ espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...