Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Video: Οι "Καλές μαθητριες" Μελέτη και Χρουσαλά και ο... Μαρτάκης!

Δείτε τις πρόβες της Ελεονώρας Μελέτη, της Μαριέττας Χρουσαλά και του Κώστα Μαρτάκη για το Dancing with the stars της Κυριακής, καθώς και τις παρατηρήσεις και συμβουλές από την Γκαλένα.

Οι τηλεοπτικές εκπομπές της μεσημεριανής και απογευματινής ζώνης έχουν βρει τώρα μια εκπομπή… χρυσωρυχείο να ασχολούνται καθώς οι επώνυμοι δεν έχουν, όπως φαίνεται, πρόβλημα να μιλάνε για τη συμμετοχή και τα συναισθήματά τους.

Η Νάντια Μπουλέ λέει πως είναι κατενθουσιασμένη με τον Θάνο, τον χορευτή της, αλλά επίσης υπογράμμισε πως είναι πολύ δύσκολο αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Ο Κώστας Μαρτάκης θα χορέψει με τη Μαρία Αντιμισάρι (πρώην παρτενέρ του Δημήτρη Βλάχου) και συνδέει το χορό με τον αθλητισμό, ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά δηλώνει πως έχει βρει έναν εξαιρετικό δάσκαλο, τον Θοδωρή Παναγό, ο οποίος ήταν άλλωστε και ο περσινός νικητής. Ο χορευτής ανταποδίδει τα κοπλιμέντα λέγοντας πως η Μαριέττα είναι «θεά», αλλά βέβαια ας μην ξεχνάμε πως η πρώην παρουσιάστρια είναι ήδη εξοικειωμένη με το χορό.

Η Ελεονώρα Μελέτη πάντως είναι η πιο τυχερή, καθώς, έχοντας δική της εκπομπή, μπορεί να μιλάει όποτε και όσο θέλει για στους τηλεθεατές της για τις ανησυχίες της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θα χορέψει με τον Ηλία Λαδά (πρώην παρτενέρ της Ευγενίας Μανωλίδου) και τον χαρακτήρισε ταλαντούχο και υπομονετικό. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να έχει άγχος γιατί φοβάται μην ξεχάσει τη χορογραφία της.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...