Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Gossip Girl: Tα δύο τελευταία επεισόδια

Gossip Girl (season 2)Image via Wikipedia Το Σάββατο 9/7 στις 17:50 τα δύο τελευταία επεισόδια του 4ου κύκλου της νεανικής σειράς. Gossip Girl, από το STAR.

Ο Τζακ επιστρέφει στο Άπερ Ίστ Σάιντ και βοηθάει τον Τσακ, αντί να βοηθήσει τη Ράινα να τον καταστρέψει, μιας και προτιμάει να είναι ο μοναδικός που βασανίζει τον ανιψιό του. Η πριγκίπισσα Σόφι δίνει το «πράσινο φως» για τον γάμο της Μπλερ με τον Λούι. Στο πάρτι της Μπλερ, η Σερένα θυμώνει με την Τσάρλι επειδή φόρεσε τα ρούχα της χωρίς να την ρωτήσει με αποτέλεσμα ο Νταν να φύγει με την Τσάρλι. Ο Τσακ, ο Τζακ και ο Νέιτ ανακαλύπτουν την αλήθεια για τη φωτιά και λένε στον Ράσελ πως αν φύγει για πάντα από τη Νέα Υόρκη δεν θα μιλήσουν σχετικά στη Ράινα. Όταν όμως η Ράινα λέει στον Νέιτ πως θέλει να δει τον Τσακ να υποφέρει όπως εκείνη, αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια. Ο Ράσελ θεωρεί πως ο Τσακ μίλησε στη Ράινα και απειλεί τη ζωή της Μπλερ.

Η Τζωρτζίνα, που επιστρέφει παντρεμένη με έναν βαρετό άντρα, που όμως τη βοηθάει να μεγαλώσει το μωρό της, είναι έτοιμη να δημιουργήσει νέες ίντριγκες. Η Μπλερ καλείται να επιλέξει με ποιον θέλει να περάσει τη ζωή της. Το καλοκαίρι βρίσκει την παρέα χωρισμένη. Η Μπλερ ταξιδεύει στο Μονακό με τον Λούι για να ετοιμάσουν τον γάμο τους. Στη Σερένα δίνεται μια νέα επαγγελματική ευκαιρία στην Καλιφόρνια ενώ ο Τσακ και ο Νέιτ αποφασίζουν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο μαζί. Η Βανέσα μετακομίζει στην Ισπανία για σπουδές και πουλάει την ιστορία της ζωής του Νταν σε έναν εκδότη. Ο Ρούφους περνάει το καλοκαίρι του με τη Λίλι, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό. Ο Νταν περνάει τις διακοπές του στο εξοχικό του μαζί με τον Έρικ. Η Τσάρλι επιστρέφει στο Μαϊάμι όπου ανακαλύπτεται η μεγάλη αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Ένα τεστ εγκυμοσύνης παραμένει άγνωστο σε ποια ανήκει...

Την εμφάνισή της κάνει για πρώτη και τελευταία φορά η συγγραφέας των βιβλίων, στα οποία βασίζεται η σειρά, Σέσιλι Φον Ζίγκεσαρ, η οποία υποδύεται μία συνονόματη, με εκείνη, κοπέλα, απόφοιτο της υψηλού κύρους σχολής “Κόνστανς Μπίλαρντ”.

Η αγαπημένη σειρά δίνει ραντεβού με τις τηλεθεάτριες του Star τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Θα προβληθούν τα άκρως ανατρεπτικά και αφάνταστα διασκεδαστικά επεισόδια του 5ου κύκλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...