Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Καραβάτου- Κατσούλης Μόλις παντρεύτηκαν!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ενώθηκαν σήμερα το πρωί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο της Φιλοθέης. Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού οι δυο επώνυμοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο! Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο Φιλοθέης με το πολυτελές τζιπ που διαθέτει, λίγο μετά τις 10:00. Αφού χαιρέτησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, οι δυο τους μπήκαν στο Δημαρχείο για την τελετή που έγινε σε στενό κύκλο και διήρκησε περίπου 20 λεπτά.

Ο 40χρονος ηθοποιός φόρεσε λευκό κουστούμι Laskaris που το συνδύασε με καφέ σανδάλια, ενώ η 37χρονη παρουσιάστρια του Alpha προτίμησε ένα ρομαντικό νυφικό φόρεμα επίσης με την υπογραφή Laskaris που κάλυπτε απόλυτα την κοιλίτσα της, καθώς διανύει και τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνδυασμένο με nude γόβες.

Οι δυο τους ξεχείλιζαν από ευτυχία, ενώ ο Κρατερός δεν άφησε ούτε στιγμή το χέρι της καλής του, που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο την κορούλα τους.

«Ειλικρινά είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα δεν είναι καν λεπτά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχείς είναι μια πολύ χαρούμενη και γιορτινή μέρα για εμάς και στα δικά σας και ό,τι επιθυμείτε», δήλωσε η Κατερίνα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και έδωσε και ένα φιλάκι στον σύζυγό της. Πηγή: star


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕO ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...