Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

H ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού στους ομίλους  του Champions League είναι μόνο στο MEGA. Στις 13 Σεπτεμβρίου οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αμέσως μετά ακολουθεί ο αγώνας της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα κόντρα στην πανίσχυρη Μίλαν!
  • Στις 21:45, «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ», σε απευθείας μετάδοση από το Καραϊσκάκη. Τον μεγάλο αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
  • Στις 00:15, «ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ», σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Από τις  21:00 η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό, θα έχει απευθείας συνδέσεις από το Καραϊσκάκη και το σχολιασμό του πρώην άσου του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου αγώνα, στη «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» θα μεταδοθεί όλο το ρεπορτάζ και απευθείας συνεντεύξεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και των ποδοσφαιριστών του. Eπίσης στην εκπομπή θα προβληθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον άλλο αγώνα του ομίλου του Ολυμπιακού, ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ, αλλά και τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς.
Καλεσμένοι  στο στούντιο για να σχολιάσουν την  πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League, είναι ο διεθνής τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» Αντώνης Νικοπολίδης και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος.  
Tην Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, η πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League , είναι μόνο στο MEGA. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...