Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

HUMAN TARGET στο Star

Intertitle from the television program Human T...Image via Wikipedia«Όλοι έχουν μυστικά και τα μυστικά αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα. Αλλά κανείς δεν αξίζει να πεθαίνει εξαιτίας τους». Αυτό πιστεύει ο Κρίστοφερ Τσανς, ένας σωματοφύλακας, που γίνεται κυριολεκτικά «ανθρώπινος στόχος» για να προστατεύσει τους πελάτες του και να σώσει τη ζωή τους.

Η νέα περιπετειώδης σειρά «Human Target», αμερικανικής παραγωγής 2009 - 2010 κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα 26/9 στις 21:00, καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή. Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια.

Βασισμένη στο γνωστό κόμικ της DC Comics, η σειρά περιγράφει τη ζωή ενός επαγγελματία σωματοφύλακα. Είναι ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα μιας και για να κάνει σωστά τη δουλειά του αλλάζει ταυτότητες, εμφάνιση, επαγγέλματα. Οι άνθρωποι με εξουσία έχουν πολλούς εχθρούς και ο Τσανς γίνεται «ασπίδα προστασίας» για όποιον ζητήσει τις υπηρεσίες του.

Με τη βοήθεια των συνεργατών του, Γουίνστον και Γκερέρο, ο Τσανς δίνει κάθε φορά μάχη με τον χρόνο για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε αποστολή. Με κάθε υπόθεση, που αναλαμβάνει, αποκαλύπτεται και μια πτυχή από τον χαρακτήρα και το σκοτεινό παρελθόν του ήρωα.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σάιμον Γουέστ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαρκ Βάλεϊ, Τσι Μακ Μπράιντ, Τζάκι Ερλ Χάλεϊ

Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στο Βανκούβερ του Καναδά.

Στο αρχικό concept της σειράς ο ρόλος του «Γκερέρο», που ερμηνεύει ο Τζάκι Ερλ Χάλεϊ, ήταν για μία και μόνο εμφάνιση έτσι ώστε σε κάθε επεισόδιο ένας νέος χαρακτήρας να βοηθάει τον Τσανς και τον Γουίνστον. Η ερμηνεία του Τζάκι Ερλ Χάλεϊ όμως εντυπωσίασε τους παραγωγούς της σειράς και αποφάσισαν να τον κάνουν μόνιμο στο καστ.
Mark Valley from Human TargetImage by VancityAllie via Flickr
Το πρώτο επεισόδιο παρακολούθησαν στις ΗΠΑ 10.12 εκατομμύρια τηλεθεατές ενώ το φινάλε του κύκλου 7.24 εκατομμύρια τηλεθεατές. Συνολικά τον πρώτο κύκλο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 8.26 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το 2010 η σειρά ήταν υποψήφια για 2 ΕΜΜΥ σε τεχνικές κατηγορίες και για ΕΜΜΥ «Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής». Τα μουσικά θέματα της σειράς κυκλοφόρησαν και σε CD.

Ο πρωταγωνιστής Μαρκ Βάλεϊ

Γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1964, στη Νέα Υόρκη.

Το 1987 ήταν μια σημαντική χρονιά για εκείνον μιας και αποφοίτησε από το «Γουέστ Πόιντ» με δίπλωμα στα μαθηματικά ενώ απέκτησε και τη μονάκριβη κόρη του, Σέρι – Αν. Υπηρέτησε στον στρατό και πήρε μέρος στην επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου».

Έγινε γνωστός στο αμερικανικό, και όχι μόνο, κοινό από τον ρόλο του Τζακ Ντέβερο, στη σαπουνόπερα «Μέρες της ζωής μας».

Έχει πάρει μέρος στις σειρές «Jericho», «Στην εντατική», «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα», «Fringe», που έχουν προβληθεί από το Star.

Λατρεύει τη φύση και πολύ συχνά κάνει πικ – νικ με την οικογένεια του αλλά μεγάλο πάθος του είναι και τα σπορ. Ασχολείται με τη γιόγκα, τις πολεμικές τέχνες, το κολύμπι, το σέρφινγκ, κάνει ποδηλασία αλλά και πεζοπορία. Τις λίγες ώρες που βρίσκεται στο σπίτι του απολαμβάνει να διαβάζει ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική.

Τον Δεκέμβριο του 2008 παντρεύτηκε την αυστραλιανή ηθοποιό Άν Τορβ, την πρωταγωνίστρια της σειράς μυστηρίου «Fringe».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...