Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο τραγούδι από soundtrack ταινίας;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει με νέο επεισόδιο. Κάθε ένα αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;

Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.

Την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα τραγούδια από soundtrack κινηματογραφικής ταινίας των τελευταίων 30 ετών.

Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία κινηματογραφική διαδρομή με τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από ταινίες.

Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε soundtrack νέων αλλά και παλιότερων ελληνικών και ξένων ταινιών, από το Dirty Dancing και τον Τιτανικό μέχρι το Ταξίδι στα Κύθηρα και το Λούφα και Παραλλαγή. Ποιο τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή; Ποιος ερμηνευτής θα έχει δύο τραγούδια σε αυτό το κινηματογραφικό Top-30; Σε ποια θέση βρίσκεται η μεγάλη επιτυχία της πρόωρα χαμένης Whitney Houston, I will Always Love You από την ταινία The Bodyguard;

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Μιμή Ντενίση, τον Μιχάλη Μαρίνο, τον Κωστή Ζαφειράκη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.

Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι οι Δέσποινα Ολυμπίου, Shaya, Θεοχάρης Ιωαννίδης και Ελισάβετ Σπανού, Otherview και Ελευθερία Ελευθερίου.

Την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου συντονιστείτε στη μικρή οθόνη και στο Chart*Show – Your Countdown και ζήστε μία αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη οθόνη και το πιο επιτυχημένο τραγούδι από soundtrack κινηματογραφικής ταινίας των τελευταίων 30 ετών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...