Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

"Τόλμη και Γοητεία" κάθε μέρα στην ΕΤ-3 - ΟΛΑ τα επεισόδια

Στο λαμπερό Λος Άντζελες κυριαρχούν 2 μεγάλοι οίκοι μόδας & 2 πανίσχυρες οικογένειες που διοικούν,οι Φόρεστερ & οι Σπέκτρα. 

Οι ιστορίες των δύο δυναστειών & οι πολύπλοκες ζωές τους, ξεδιπλώνονται που κέρδισαν το κοινό της ΕΤ3, κάθε μέρα στις 3 μ.μ.

Παραγωγή:ΗΠΑ
Παίζουν: Ρον Μος, Κάθριν Κέλι Λανγκ, Σούζαν Φλάνερι, Τζον Μακ Κουκ, Χάντερ Τάιλο, Γουίνσορ Χάρμον, Λέσλι Αν Ντάουν, Ντάρλιν Κόνλεϊ, Τζακ Βάγκνερ…


14 σχόλια:

  1. τωρα που κλεισαν την ετ3 που θα βλεπουμε την σειρα ρε παιδια????την κοψανε και απο το youtube που την ειχε στα αγγλικα τουλαχιστον...δεν υπαρχει πουθενα πια ελεος!!!!!!!!!!!20 χρονια την βλεπω τι γινεται τωρα ξερει κανεις να μου πει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. stavro xereis mipos an pezei i tolmh kai goiteia sto neo kanali tis dimosias tileorasis

      Διαγραφή
    2. Την Τόλμη και Γοητεία θα προβάλει, η Δημόσια Τηλεόραση, μόλις αρχίσει το πρόγραμμα στο Β΄ Κανάλι της που θα εκπέμπει από την Θεσσαλονίκη. Πριν από τον Δεκέμβριο - Ιανουαριο δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    3. παιδια χωρις μπρουκ λογκαν δεν μπορω....ποτε θα προβληθει ξανα; μπρουκ λογκαν για παντα!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Αν ξερεις αγγλικα βλεπε την εδω :)
    http://rutube.ru/video/1b6c69d370978ebbbe75c0203bd9fa6b/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε θα βαλει τολμη μ Γοητεια?Στη τηλεοραση ενοω απαντηστε μου παρακαλω τη βλεπο πολλα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Τόλμη και Γοητεία θα προβάλει, η Δημόσια Τηλεόραση, μόλις αρχίσει το πρόγραμμα στο Β΄ Κανάλι της που θα εκπέμπει από την Θεσσαλονίκη. Πριν από τον Δεκέμβριο - Ιανουαριο δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Ηδη εχουμε Δεκεμβριο και δεν βλεπουμε τιποτα σιγα μην ανοιξει 2 καναλι εδω με το ζορι το 1ο μας δινουν ΝΕΡΙΤ απο 31 Δεκεμβριου ακοθγεται οτι θα ονομαστει το ΔΤ .......Θεος και η ψυχη τους Τολμη&Γοητεια δεν βλεπω στο οριζοντα δυστυχως.... :(

      Διαγραφή
  4. tolmi kai goitia gia panta, kalo dekemvrio diladi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pote tha provlith i tolmi kai goitia kai se pio kanali;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. telioni o ianouarios 2014 kai pouthena tolmi kai goitia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος ηθινων θα μας απαντήσει ποτε θα αρχισει να προβάλλεται η τολμη και γοητεια
    και αυτο με νομοθετική πράξη καταργηθηκε αντε μετά εχει σειρα η αναπνοή μας αγαπητε κε Υπουργέ παντως ενα εργο που επι σειρα δεκαετιών παρακολουθουσαμε και μας το τελειωσαυε σε μια νυχτι ετσι ακριβως κι εμεις εκτος των αλλων και αυτό θα σας στείλουμε σπιτι σας για ξεκούραση bye bye

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαστε φανατικες της σειρας τολμη κ γοητεια.. Την παρακολουθουμε απ'την αρχη της προβολης της (δηλαδη απ'τα πρωωωωωταααα επισοδεια). Μεγαλωσαμε μαζι με τους ηρωες της. Ειναι λογικο να μας εχει γινει συνηθεια γιατι την εχουμε αγαπησει πολυ. Εφ'οσον δεν εχει τελειωσει σαν σηριαλ θα θελαμε οπωσδηποτε να δουμε την συνεχεια της σειρας που τοοοοοοοσοοοοοο εχουμε αγαπησει!!!!!!!!!! Γι'αυτο μη μας την στερησετε αλλο σας παρακαλουμε πολυ κ οταν θα ερθει η στιγμη να ξαναπροβληθει να μας ειδοποιησετε οπωσδηποτε!!!!! ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόλμη και Γοητεία ρε!!! Θέλετε και παρακάλια????? Ήδη το πρόγραμμά σας έχει πατώσει άσχετοι! Μαζί με την την αγαπημένη μας σειρά τελειώσατε κι εσείς κομματόσκυλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...