Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ο Βαγγέλης Περρής γράφει για την Ναταλία Γερμανού

 Ο Βαγγέλης μέσα από την στήλη του στο Πρώτο Θέμα γράφει : "Την παράσταση έκλεψε μια παρουσιάστρια που δήλωσε: "Με στενοχωρούν οι πρώην συνεργάτες που αποφασίζουν να πάρουν ένα μικρόφωνο και να εκθέσουν τους ανθρώπους που κάποτε είχαν καλές σχέσεις. Θεωρώ ότι ακυρώνει κανείς τον εαυτό του, τον αυτοσεβασμό του. Το θεωρώ κατινιά". Ήταν η Ναταλία Γερμανού που πήρε ένα μικρόφωνο, εθέσε τους πρώην συνεργάτες της κτλ κτλ".

«Η Ναταλία Γερμανού δεν έχει καμία σχέση με τις αλλαγές στο πάνελ του Μες στην καλή χαρά. Τις αποφασίζει το κανάλι από μόνο του.  Η Ναταλία Γερμανού δεν έχει καμία σχέση με τις αλλαγές στο πάνελ του Μες στην καλή χαρά. Τις αποφασίζει το κανάλι από μόνο του. Η Ναταλία Γερμανού δεν έχει καμία σχέση με τις αλλαγές στο πάνελ του Μες στην καλή χαρά.  Τις αποφασίζει το κανάλι από μόνο του. Το γράψαμε πολλές φορές μπας και το πιστέψουμε» έγραψε ο Βαγγέλης Περρής στη στήλη του AUTOCUE στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Και συνέχισε γράφοντας:  «Πάντως η μόνη που πείσθηκε, γι’ αυτό και το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί είναι η Ναταλία Γερμανού. Είναι μια αρχή».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...