Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Vampire Diaries: Τα μυστικά των τριών πρωταγωνιστών

Vampire Diaries - The Awakening + The Struggle
Vampire Diaries - The Awakening + The Struggle (Photo credit: Maari-chan)
Κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο STAR, οι γοητευτικοί βρικόλακες του Μίστικ Φολ έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.

Η τεράστια απήχηση και επιτυχία της σειράς, αναμφίβολα στηρίζεται και στα νεανικά πρόσωπα, που ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες του best seller της συγγραφέως Ελ Τζέι Σμιθ.

Ποια είναι όμως τα πρόσωπα, που κρύβονται πίσω από την πανέμορφη Έλενα, τον μυστηριώδη Στέφαν και τον σκοτεινό Ντέιμον;

Νίνα Ντόμπρεβ (Έλενα Γκίλμπερτ)


Η Νίνα Κονσταντίνοβα Ντόμπρεβα, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας. Σε ηλικία μόλις δύο ετών μετακόμισε με τους γονείς της και τον μεγαλύτερο αδελφό της στο Οντάριο του Καναδά. Από μικρή έδειξε τον ενθουσιασμό της για τις τέχνες, και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή καλών τεχνών του Γουέξφορντ του Οντάριο. Εκεί ανέδειξε το ταλέντο της στον χορό, τη μουσική, τη γυμναστική και την υποκριτική. Τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα έκανε ως μοντέλο σε διαφημίσεις. Η καριέρα της στην υποκριτική ξεκίνησε το 2006 όπου εμφανίστηκε σε διάφορες καναδικές τηλεοπτικές παραγωγές, με καλύτερες το «Away From Her», που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ «Καλύτερου Σεναρίου» το 2008 και το πολυβραβευμένο από την ένωση των Καναδών σκηνοθετών κινηματογράφου, «Fugitive Pieces». Η δημοτικότητα της όμως εκτοξεύτηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Έλενα στο Vampire Diaries. Η Νίνα έχει αρκετούς λόγους να ευχαριστεί τους παραγωγούς, που την επέλεξαν. Πέρα από τη δόξα, η Νίνα γνώρισε και τον έρωτα στα γυρίσματα της σειράς. Μπορεί τηλεοπτικά η σχέση της Έλενα με τον Ντέιμον να είναι δύσκολη, στην πραγματικότητα όμως η 23χρονη Νίνα και ο 33χρονος συμπρωταγωνιστής της, Ίαν, ζουν έναν παραμυθένιο έρωτα με τα δημοσιεύματα, που τους θέλουν να παντρεύονται σύντομα, να πληθαίνουν.

Ίαν Σόμερχαλντερ (Ντέιμον Σαλβατόρε)


Ο Ίαν Τζόσεφ Σόμερχαλντερ γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1978 στον Κόνβιγκτον της Λουιζιάνα. Παιδί χωρισμένων γονιών, ο Ίαν μεγάλωσε με τη μητέρα του Έντνα, στην όποια, όπως λέει, χρωστάει ό,τι έχει κάνει στην καριέρα του. Έχει δύο αδέλφια, τον Μπομπ, οποίος είναι επαγγελματίας ποδηλάτης και τη Ρόμπιν, που ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Η μητέρα του, παρότι τον έστειλε σε καθολικό σχολείο, αποφάσισε να βασίσει την ανατροφή του στα ανατολίτικα πρότυπα. Όπως λέει ο ίδιος, δεν έχει φαει ποτέ ζάχαρη, ούτε προϊόντα που περιείχαν άσπρο αλεύρι αλλά ζούσε μία ζωή με σόγια. «Θυμάμαι τον εαυτό μου στο καθολικό σχολείο να ανταλλάζω το σάντουιτς μου με ψητά λαχανικά, με το φυστικοβούτυρο, που είχε ένας συμμαθητής μου και να πονάει το στομάχι μου μετά». Στα δέκα του, η μητέρα του τον παρότρυνε να δουλέψει ως μοντέλο καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου του αλλά και τα γκριζοπράσινα μάτια του εντυπωσίαζαν τους πάντες. Έτσι από τόσο μικρή ηλικία ο Ίαν ξεκίνησε συνεργασίες με τους διασημότερους οίκους μόδας του κόσμου ταξιδεύοντας στις μεγαλύτερες πόλεις. Έχει δουλέψει με τον Κάλβιν Κλέιν, τους Ντόλτσε και Γκαμπάνα, τους οίκους Γκούτσι και Βερσάτσε. Ως ηθοποιός, ο πρώτος του σημαντικός κινηματογραφικός ρόλος ήταν στην ταινία «The Rules of Attraction» του σκηνοθέτη Ρότζερ Άβαρι. Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος σε διάφορες σειρές, όπως το αγαπημένο μας «Smallville» αλλά και το πολυβραβευμένο «Lost». Από τα πρώτα γυρίσματα του «Vampire Diaries» ο Ίαν ερωτεύτηκε παράφορα την συμπρωταγωνίστριά του, Νίνα Ντόμπρεβ, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια.

Πολ Γουέσλεϊ (Στέφαν Σαλβατόρε)


Ο πολωνικής καταγωγής Πολ Βασιλέφσκι, γεννήθηκε στο Μπρανσγουίκ του Νιού Τζέρσεϊ στις 23 Ιουλίου του 1982. Έχει τρεις αδελφές, μία μεγαλύτερη και δύο μικρότερες. Εκτός από αγγλικά, ο Πολ μιλάει και άπταιστα πολωνικά καθώς μέχρι τα 16 του συνήθιζε, μαζί με τους γονείς, του να περνάει 4 μήνες τον χρόνο στην Πολωνία. Από την πρώτη χρονιά στο λύκειο ο Πολ ανακάλυψε το ταλέντο του στην υποκριτική και συμμετείχε στην καθημερινή σειρά «Guiding Light». Σύντομα οι ρόλοι αυξήθηκαν, κάτι που έκανε τους γονείς του να του αλλάξουν σχολείο για να συνεχίσει τις σπουδές του. Λίγο αργότερα όμως ο Πολ παράτησε το πανεπιστήμιο, καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι άλλο πέρα από την υποκριτική, που τόσο πολύ αγαπάει. Το 2005 άλλαξε το όνομά του σε Πολ Γουέσλεϊ. Όταν τον ρώτησαν τον λόγο της αλλαγής, ο ίδιος είπε: «Το κανονικό μου όνομα είναι πολύ δύσκολο να το προφέρεις σωστά. Ρώτησα πρώτα την οικογένεια μου αν ήταν αντίθετη μ’ αυτή την αλλαγή και ευτυχώς δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Πραγματικά αυτό βοήθησε πολύ την καριέρα μου».

Πριν τη μεγάλη επιτυχία του «Vampire Diaries» είχε συμμετοχές σε πολλές πετυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης όπως τα «Smallville»( που προβάλλεται στο Star κάθε Σάββατο στις 16:50) , «24», «American Dreams» και «Wolf Lake».

Τον Απρίλιο του 2011, ο Πολ απογοήτευσε ένα μεγάλο μέρος των θαυμαστριών του όταν σε μία μυστική τελετή, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό Τόρεϊ Ντε Βίτο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...