Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

"The Secret Circle": Νεανική σειρά μυστηρίου στο STAR

"The Secret Circle"  ονομάζεται η νεανική σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2011, που θα δούμε από τις 15 Ιουλίου στο STAR, καθημερινά στις 3.30 μ.μ.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λιζ Φριντλάντερ, Ντέιβιντ Μπάρετ, Τζον Φόσετ, Μπραντ Τέρνερ, Τζόσουα Μπάτλερ, Ιγκλ Έγκιλσον

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπρίτανι Ρόμπερτσον, Τόμας Ντέκερ, Φοίβη Τόνκιν, Άσλεϊ Κρόου, Γκέιλ Χάρολντ
 

Η Κάσι είναι μία φυσιολογική έφηβη, η οποία ζει μαζί με τη μητέρα της. Μία νύχτα έφτασε όμως για να αλλάξει για πάντα η ζωή της. Ενώ η ίδια έχει μείνει στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητό της λόγω βλάβης, το σπίτι της αρπάζει φωτιά. Η μητέρα της, που είναι μόνη της μέσα, δεν καταφέρνει να απεγκλωβιστεί και χάνει τη ζωή της.

Έτσι η Κάσι καταλήγει σε μία μικρή παραθαλάσσια πόλη στη μέση του πουθενά, το Τσέιντζ Χάρμπορ, για να ζήσει με τη γιαγιά της, τη μοναδική εν ζωή συγγενή της. Ενώ προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές, που της άφησε ο θάνατος της μητέρας της, θα έρθει αντιμέτωπη με την πραγματική «κληρονομιά» της οικογένειάς της.
 

Μετά τις πρώτες μέρες στην πόλη, η Κάσι γνωρίζει τους Άνταμς, Φέι, Νταϊάνα, Μελίσα και Νικ τους οποίους συνδέει μια παράξενη σχέση καθώς όχι μόνο είναι συνομήλικοι αλλά και οι γονείς τους ήταν επίσης φίλοι. Σύντομα, η Κάσι ανακαλύπτει ότι και οι γονείς της ήταν φίλοι με τους γονείς των υπολοίπων. Δεν είναι όμως η μόνη ανακάλυψη, που θα κάνει η Κάσι. Στο σπίτι βρίσκει ένα βιβλίο με ξόρκια, που ανήκε στη μητέρα της. Σοκαρισμένη μαθαίνει πως η μητέρα της ήταν μάγισσα και η οικογένεια της έχει ιστορία με τη μαγεία, που πάει εκατοντάδες χρόνια πίσω. Αμέσως καταλαβαίνει ότι άθελά της συμμετέχει σε κάτι, που υπερβαίνει τον εαυτό της. Τα πέντε παιδιά, που μόλις γνώρισε, της λένε πως πρέπει να δέσουν τον «Κύκλο» τους προκειμένου να γίνουν μία ομάδα και να προφυλαχθούν από το κακό.
 

Ο «Κύκλος» τελικά δένεται όμως τα παιδιά δεν γνωρίζουν ότι πίσω από όλο αυτό κρύβονται ορισμένοι από τους γονείς τους, που προσπαθούν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Όσο ο καιρός περνάει τα έξι παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με δαίμονες, κυνηγούς μαγισσών, μυστικά. Ένα παρελθόν γεμάτο ψέματα και βία, αλλά ακόμα και οι ίδιοι και η μεταξύ τους σχέση, συνέχεια δοκιμάζεται…

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελ. Τζέι. Σμιθ, συγγραφέα του «Vampire Diaries».

Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου καθημερινά στις 15:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...